ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου επέκτασης του ΧΥΤΑ του Δήμου Καβάλας. Κατά τη διοίκηση του Δήμου η απόφαση αφορά και τον υφιστάμενο ΧΥΤΑ. Διαφορετική ωστόσο είναι η άποψη των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

 

Αναβλήθηκε για σήμερα στο Εφετείο Θράκης η δίκη για την προμήθεια ζάχαρης στο δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο το 2012. Και για σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής αφού από το δικαστήριο θα απουσιάζουν οι εκπρόσωποι της σημερινής διοίκησης και υπηρεσιακοί παράγοντες. Όλοι τους ταξιδεύουν εντός της ημέρας στη Γερμανία. Σε εξέλιξη βρίσκεται ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για να αυξηθούν τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Πιθανή επίσκεψη τη Δευτέρα το πρωί στο ΤΕΙ του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου. Με πολύ λίγο κόσμο αλλά μπόλικη ουσία συζητήθηκε χθες το απόγευμα σε εκδήλωση στο ΤΕΕ ΑΜ η ασφαλής πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο τους.

 

Μόνο από το πρωί ως το μεσημέρι γίνονται έλεγχοι για το κάπνισμα. Η υπηρεσία δεν μπορεί να εξασφαλίσει χρήματα υπερωριών για το προσωπικό της ώστε οι έλεγχοι να γίνονται βράδυ και απόγευμα. Αργά αλλά σταθερά είναι τα βήματα της επένδυσης στο σπίτι του Στρατηγού, μετατροπής του σε μικρή ξενοδοχειακή μονάδα. Νέος στόχος η μονάδα να λειτουργήσει τα Χριστούγεννα του 2018. Η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου κυρώνει τους προσωρινούς πίνακες των μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη σύσκεψη για τον Χειμώνα που έρχεται.

 

Αρχίζει το απόγευμα στο Αμφιθέατρο το πανελλήνιο συνέδριο φιλολόγων με θέμα τον Ηρόδοτο. Από αύριο στην Καβάλα η πανελλήνια συνάντηση εκπροσώπων Σοροπτιμιστικών ομίλων. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι από τους εκπροσώπους του ΔΗΠΕΘΕ για την παιδική παραγωγή που έχει πρεμιέρα την Κυριακή. Σε παγκόσμια διάσκεψη της ΟΥΝΕΣΚΟ έλαβε μέρος ο αντιπρύτανης του ΤΕΙ Δημήτρης Εμμανολούδης.

 

Με σκορ 71-61 η Ένωση επικράτησε χθες το απόγευμα σε φιλική αναμέτρηση του ΓΣΕ. Στο Κρυονέρι συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις του ΑΟΚ. Η γυναικεία ομάδα βόλεϋ του ΑΟΚ προετοιμάζεται για το ματς στην Αλεξανδρούπολη χωρίς την Μπαχαράκη που απουσιάζει στο εξωτερικό.

 

Διαβάστε επίσης