ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Με πολύ κόσμο σε όλο το Νομό Καβάλας αλλά και γενικότερη ησυχία πέρασαν οι μέρες του 15Αυγουστου. Πλήθος πιστών στους ιερούς ναούς αφιερωμένους στην Παναγία που γιόρταζε χθες. Το κλίμα διακοπών συνεχίζεται όλη την εβδομάδα ενώ η ζέστη επιστρέφει.

 

200 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης έκαψε η φωτιά στην Παλιά Καβάλα. Άδειες θήρας εκδίδει από το γραφείο του ο Κυνηγητικός Σύλλογος Καβάλας. Συνελήφθη 28χρονος σε χωριό του Νέστου επειδή στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι κρότου. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ιδιώτη που για έναν μήνα έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ έχοντας παρέμβει στον καταμετρητή της οικίας του. Τρία περιστατικά απασχόλησαν το Λιμεναρχείο Καβάλας το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής, λόγω των ισχυρών βόρειων και ανατολικών ανέμων. Στο κυριότερο δύο γυναίκες από τη Δράμα ήταν εγκλωβισμένες στο Φιδονήσι κι απελευθερώθηκαν από το Λ.Σ. τη Δευτέρα το πρωί.

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τραϊφόρος έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία έρευνας για τη θνησιμότητα των κατοίκων της ΑΜΘ. Για τη στέγαση του Α.Τ. Νέας Περάμου εξετάζεται το ενδεχόμενο μετακόμισης νηπιαγωγείου που σήμερα λειτουργεί στο παλιό δημαρχείο Ελευθερών. «Μόνο μικροεπεμβάσεις έγιναν, κι αυτές σε λίγα σχολεία» δηλώνει ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Απόστολος Μουμτζάκης σχετικά με τα απαραίτητα έργα του Δήμου Καβάλας. Μέσω των μεταθέσεων αλλάζουν 3 δικαστές του Πρωτοδικείου Καβάλας. Συνελήφθη στο Χαλκερό 48χρονη επειδή άφησε ελεύθερες στο χωριό 120 αγελάδες. Το Επιμελητήριο Καβάλας συνεχίζει να προβάλει την έκθεση KavalaExpo προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους εκθέτες.

 

Σήμερα το βράδυ στη Νέα Ηρακλείτσα μουσική εκδήλωση που οργανώνει η Αδελφότητα Απανταχού Ηρακλειτσιανών μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου. Από τα Λιμενάρια άρχισαν την Κυριακή οι εκδηλώσεις της 3ης Via Egnatia. Την Κυριακή αναβιώνει στο Θεολόγο το έθιμο του Θασίτικου Γάμου.

 

Μετά από διήμερο ρεπό επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Κοντά σε συμφωνία με τον επιθετικό Χάρη Χαραλαμπίδη η ομάδα μας. Αύριο θα συζητηθεί στο δικαστήριο η αίτηση του Μπάμπη Ευσταθιάδη για την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣ Καβάλας. Υπέρ της υποψηφιότητας Γραμμένου η παράταξη Παπαδόπουλου που κέρδισε τις εκλογές για μία ψήφο.

 

Διαβάστε επίσης