ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων έλαβε η Εταιρία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας. Το δάνειο μαζί με χρήματα του ΠΕΠ της Περιφέρειας ΑΜΘ θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή δικτύου οικιακού φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των 5 νομών μαζί με την Ορεστιάδα. Τα βήματα για την ωρίμανση του εν λόγο έργου είναι αργά αλλά σταθερά. Ο πρώτος που πρότεινε το συγκεκριμένο έργο το 2014 ήταν ο τότε Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης.

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου παραχωρείται στον ιερό ναό Ζυγού οικόπεδο 600 τμ που βρίσκεται στο ίδιο χωριό. Η παραχώρηση αφορά κατασκευή ισόγειας αίθουσας που θα χρησιμοποιηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 7 λιγότεροι είναι οι υποψήφιοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Σχετική απόφαση έλαβε χθες η Εκλογική Επιτροπή επειδή διαπιστώθηκαν προβλήματα οικονομικής τακτοποίησης αλλά και συμπλήρωσης 3ετιας ως μέλος του φορέα. Το μεσημέρι δίνει απολογιστική συνέντευξη τύπου ο Άγγελος Τσατσούλης. Πρόστιμο 4.800 σε ταβέρνα στην Καβάλα επέβαλε ο Δήμος, το διατήρησε η Αποκεντρωμένη που απέρριψε την προσφυγή του επαγγελματία. Συνάντηση και με τον Υπουργό Περιβάλλοντος για την όδευση του ΤΑΡ θα έχει σήμερα στην Αθήνα η Δήμαρχος.

Η ΛΑΕ Καβάλας ετοιμάζει εκδήλωση της που θα γίνει σε ξενοδοχείο της πόλης την Παρασκευή το απόγευμα. Συνάντηση με τη Δήμαρχο είχε χθες ο νέος Μητροπολίτης Στέφανος. Εικόνες ντροπής σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου διαπίστωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Έγιναν πολλά έργα, προγραμματίζονται κι άλλα του απαντά ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου. Αλλαγή στις ώρες των πλοίων που συνδέουν τη Λήμνο με τη Καβάλα ζητούν γονείς και κηδεμόνες του νησιού. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των αιμοδοτών του Επιμελητηρίου για τη συγκέντρωση μονάδων αίματος το περασμένο Σάββατο. Παρασκευή απόγευμα αρχίζει το ιστορικό συνέδριο του Δήμου Καβάλας. Συνάντηση με τα μέλη του στο Ωκεανίς για το σύλλογο Φίλοι της Μουσικής. Οι Παραμυθάδες επιστρέφουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με εκδήλωση που γίνεται το απόγευμα.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς οι προπονήσεις σε ΑΟΚ- Νέστο- Αετό Ορφανού λόγω του ρεπό την προσεχή Κυριακή. Τις ομάδες του Έβρου υποδέχονται το απόγευμα οι Μικτές της ΕΠΣ Καβάλας. Τα φαβορί κερδίζουν στα ματς του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.

 

Διαβάστε επίσης