ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Αρκετά σοβαρή βλάβη σημειώθηκε την Κυριακή στο βιολογικό σταθμό του Δάτου, χωρίς η ΔΕΥΑΚ να κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση. Πληροφορίες αναφέρουν διαρροή λυμάτων σε παρακείμενο κανάλι. Του περιστατικού επιλήφθηκε η διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες κάηκε ο ηλεκτρικός πίνακας του βιολογικού με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή ρεύματος στο Δάτο! Προσωρινά ο βιολογικός εξυπηρετείται με γεννήτρια.

 

Καλά φαίνεται να είναι τα νέα από τη χθεσινή συνάντηση των κυβερνητικών βουλευτών με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Ο Δήμος Καβάλας διεκδικεί και μικρή καπναποθήκη πίσω από το ΕΥΚ. Παραμένει στην Αστυνομία ο Γιώργος Γκράνας, πολύ πιθανό να μείνει 3η χρονιά αστυνομικός διευθυντής Καβάλας. Αρχίζει το πρωί διήμερη επίσκεψη στην πόλη μας του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη. Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος από το Ελαιοχώρι, σε χώρους του οποίου βρέθηκε ποσότητα 7 κιλών χασίς. Ικανοποίηση των βουλευτών από τη χθεσινή σύσκεψη στην Αθήνα για τα δρομολόγια στον Πρίνο.

 

100% αύξηση επιβατών και πτήσεων τον περασμένο Δεκέμβρη στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Η αύξηση των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία της πόλης το 2017 έφθασε στο ποσοστό 6,2%. Ρημάζει στον Αμυγδαλεώνα το κτίριο που φιλοξενούσε τον αστυνομικό σταθμό. Κοντά στο πρώην Τεχνικό λύκειο το 2ο ΤΟΜΥ της Καβάλας. Απογοητευμένος ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ με την κατάσταση που επικρατεί στην Πολεοδομία. 155 είναι οι εργαζόμενοι που επέστρεψαν στη ΒΦΛ. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης Πολιτών επισκέφθηκαν χθες τον σκουπιδότοπο, «είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί» γράφουν σε ανακοίνωση τους. Στις Βρυξέλες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Την παραίτηση του προέδρου της Εργοανάπτυξης ζητούν περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

 

Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του Κώστα Θεοφανέλη. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράταση «Ο γιος μου, Νικόλαος Μάντζαρος». Την πίτα του κόβει το απόγευμα ο Ιατρικός σύλλογος, βραβεύεται η ΠΝΟΗ.

 

Κανονικά θα γίνουν την Κυριακή τα παιχνίδια στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το βράδυ του Σαββάτου στις Κρηνίδες η πίτα των παλαιμάχων του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης