ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Στη διάρκεια της χθεσινής βραδινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας εγκρίθηκε η χρηματοδότηση με ποσό 5.000 ευρώ των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας. Αναλυτικά για τη διοργάνωση μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Στη συνεδρίαση ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος έκανε ενημέρωση για την 3η Συνέργεια που θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης 26 και 27 Μάη.

 

Χωρίς καμία συμφωνία η χθεσινή σύσκεψη για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Μετά το τέλος της οι εκπρόσωποι του έργου ανακοίνωσαν ότι η όδευση δεν αλλάζει. Η Δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μια τελευταία ελπίδα διαπραγμάτευσης ενώ αλλαγή της όδευσης ζητούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ίδιου κόμματος.

 

Σύσκεψη φορέων της Θάσου υπό τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη έγινε χθες εν όψει της επίσκεψης στο νησί της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά. Η επίσκεψη Κουντουρά αρχίζει αύριο. Λόγω των απαραίτητων εγκρίσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας σταμάτησαν χθες και προχθές τα έργα στο τοιχίο στις Γλάστρες στο Παληό. Τα ιδιόκτητα γραφεία του ΤΕΒΕ στην πόλη μας «περνούν» στην ιδιοκτησία του ΕΦΚΑ. Μαθητές και καθηγητές από το Βελιγράδι φιλοξενούνται στην Καβάλα με πρωτοβουλία του 2ου Λυκείου.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς. Ο δήμος Καβάλας καθάρισε από τα αυτοκόλλητα τις οδικές και ενημερωτικές πινακίδες, προειδοποιεί για επιβολή προστίμων όσους τις λερώνουν. Νέα ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού οργανώνουν το Σάββατο οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης. Συνεχίζει σήμερα τις επισκέψεις της στα ΚΑΠΗ η Δήμαρχος Καβάλας.

 

Σε εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το βιβλίο του Χαράλαμπου Βοϊδη. Το βράδυ στο Αμφιθέατρο εκδήλωση στην οποία συμπράττουν ο Παντελής Θαλασσινός και οι μαθητές του μουσικού σχολείου. Γεμάτο κόσμο και χθες το θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» στη δεύτερη βραδιά της γιορτής μαθητικού θεάτρου. Με δωρεές του Αντιπεριφερειάρχη, της Δημάρχου και των βουλευτών πληρώθηκαν το δώρο του Πάσχα οι εργαζόμενοι στην Αγία Μαρίνα.

 

Η συνάντηση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη θα γίνει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Η ΑΕ Καβάλας πραγματοποιεί το Σαββατοκύριακο στο προπονητικό της κέντρο στο Δάτο το 1ο τουρνουά μικρών ηλικιών Γιάννης Κανάκης.

 

Διαβάστε επίσης