• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Σε έναν μήνα από σήμερα το τμήμα μελετών της Εγνατίας Οδού θα κάνει γραπτές προτάσεις στη διοίκηση του Νοσοκομείου για την αύξηση των θέσεων στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος. Μετά τη χθεσινή συνάντηση και αυτοψία εξετάζεται σενάριο κατασκευής 100 με 150 νέων θέσεων παρκαρίσματος. Το έργο φαίνεται ότι θα είναι ακριβό κι έτσι αναζητείται πηγή χρηματοδότησης.

 

Οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης εξ αιτίας των οχημάτων που ήρθαν στο λιμάνι με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Αφετηρία στην οδό Δοϊράνης για δύο γραμμές του, ζητά από τον Δήμο Καβάλας το Αστικό ΚΤΕΛ. Δεμένος από χθες ο Νικητής λόγω αποχώρησης του μηχανικού. Φήμες αναφέρουν ότι σήμερα θα αποχωρήσει οριστικά ο καπετάνιος. Σενάρια αντικατάστασης του με πλοίο που η εταιρία Φιλιάγκος απόκτησε πρόσφατα. Μετά από εργασίες 60 μηνών λειτουργεί από σήμερα η νέα μικρή ξενοδοχειακή μονάδα Καστέλο, η οποία με 10 συνολικά δωμάτια βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

 

Συνεδριάζουν το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο και το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Ένας τυχερός στη Θάσο κέρδισε 1.780.000 ευρώ ευρώ μέσω του λαϊκού λαχείου. Το λαχείο αγοράστηκε από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πρίνο. Την αρχαία Εγνατία Οδό περπάτησαν χθες 40 Ιταλοί φοιτητές και καθηγητές πανεπιστημίου της Βενετίας. Διακοπή ρεύματος που διήρκεσε όλη τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στη Λεύκη. Για την καθυστέρηση επιδιόρθωσης της βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ διαμαρτύρεται ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ. Το φωτοκύτταρο έφταιγε που τα φώτα στην Ομόνοια λειτουργούσαν το πρωί και όχι το βράδυ.

 

Το βράδυ στο Φρούριο μουσική εκδήλωση του Δ. Ωδείου. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του Φεστιβάλ των Φιλίππων. Το Σάββατο τα φετινά Καστροφεγγίσματα στην παλιά μουσική.

 

Με το Παγγαίο θα παίξει ο ΑΟΚ στη δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Ο Νέστος κληρώθηκε με τον Εθνικό Νέας Καρυάς κι ο Αετός με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Σήμερα φιλικά ματς του Νέστου και του Αετού. Κριτική στις πρώτες αποφάσεις της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας από τον Μπάμπη Ευσταθιάδη.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης