• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Ομόφωνη απόφαση έλαβε προχθές η διοίκηση της Εγνατίας Οδού για τη δημοπράτηση του έργου των διοδίων στην Παράκαμψη. Με το ίδιο έργο δημοπρατούνται 11 πλευρικά διόδια στο Νομό Καβάλας, τα οποία βρίσκονται στους κόμβους Γαληψού- Μουσθένης- Ελευθερούπολης- Αγίου Ανδρέα- Άσπρων Χωμάτων. Για τα μετωπικά διόδια στην Παράκαμψη δίδεται προθεσμία 7 μηνών για την κατασκευή τους.

 

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής πλησιάζει περισσότερο η δημοπράτηση του έργου στην πλατεία Καπνεργάτη. Θέμα λίγων εβδομάδων είναι η ολοκλήρωση του έργου στον 1ο όροφο του κτιρίου πρώην ΕΟΚ. Εκεί θα μεταφερθούν και θα λειτουργήσουν δημοτικές υπηρεσίες και από το Διοικητήριο. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του επόμενου Cosmopolis. Θα γίνει στην Παναγία 19 με 22 Ιουλίου. Στόχος της Δημωφέλεια είναι στις προσεχείς εκδηλώσεις να συμμετάσχουν αντιπροσωπείες από τις ΗΠΑ και την Κίνα. Δημότες οφείλουν στον Δήμο Καβάλας συνολικό ποσό 1 εκ ευρώ από απλήρωτες κλήσεις της τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας. Επιστολή στον Γιώργο Πιτσιλή, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έστειλε ο πρόεδρος του ΟΛΚ για το κτίριο του Τελωνείου.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το βράδυ του Σαββάτου στο ΤΕΙ συνεστίαση του ΚΚΕ Καβάλας. Γαλλικό ενδιαφέρον για το κοίτασμα «Νότια Καβάλα». Με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητά να μην αποκλειστούν από πρόγραμμα απονιτροποίησης αγρότες του πρώην Δήμου Φιλίππων. Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου νοσηλεύεται ένας από τους τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος της Τρίτης με τους παράτυπους μετανάστες.

 

Η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών ζητά στο παλιό δικαστήριο να λειτουργήσει δημοτική καπναποθήκη. Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας ΑμΕΑ ανακοινώθηκαν δύο εκδηλώσεις, από το ΚΔΑΠ του Δήμου Καβάλας και το ειδικό γυμνάσιο λύκειο. Ανακοινώθηκε χθες από το ΔΗΠΕΘΕ η πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στις Κρηνίδες στις 16 Δεκέμβρη.

 

Από τον Έβρο ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΑΟΚ με το Νέστο. Με μοναδικό απόντα τον Ρομπέρ συνεχίζει την προετοιμασία ο ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής. Πρόβλημα Κουμλέλη στην Ένωση.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης