• 23 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

Στη διάρκεια συνάντησης τους με τη Δήμητρα Τσανάκα στο Δημαρχείο προχθές Δευτέρα οι βουλευτές Παπαφιλίππου και Μορφίδης παραδέχθηκαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μεταφερθούν νέοι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Φέρονται να συμφώνησαν με τη Δήμαρχο ότι ανώτερο όριο για το στρατόπεδο είναι οι 300 πρόσφυγες. Κατ’ άλλες πληροφορίες αναζητείται χώρος για ακόμη 200, αλλά σε άλλον δήμο του Ν. Καβάλας. Νέα παρέμβαση στην Κυβέρνηση για το ποσό των 90.000 ευρώ που ακόμη δεν εισέπραξε ο Δήμος.

 

Σε έναν μήνα η απόφαση για τη ΒΦΛ μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν χθες. Η διαδικασία ήταν πολύωρη αλλά ήσυχη. Περισσότεροι από 300 άνθρωποι ήταν εξ αυτού του λόγου στο δικαστήριο. Απολογήθηκαν στον ανακριτή οι 4 συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Δύο προφυλακίστηκαν, δύο αφέθηκαν ελεύθεροι. Σε συζητήσεις για το κατάστημα της Δ. Αγοράς βρίσκονται Δημωφέλεια και Σκλαβενίτης. «Δεν ξέρω τι θα γίνει το κατάστημα στην Ιχθυόσκαλα» είπε χθες η Αναστασία Ιωσηφίδου που σήμερα ταξιδεύει στην Κύπρο. Στην κυκλοφορία από χθες το πρωί η οδός Βενιζέλου. Σήμερα επιστρέφει από την Αθήνα η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Βουλευτές της ΝΔ θα επισκεφθούν τον Ν. Καβάλας στις 15 Σεπτέμβρη.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θανάσης Αθανασίου για την απόφαση συνέχισης- και με ποια μορφή -της αποχής του κλάδου. Ο Σύλλογος Κατοίκων Κηπούπολης Καλαμίτσας έχασε το διαφημιστικό του μπάνερ, το οποίο είχε τοποθετήσει την προηγούμενη  εβδομάδα στον κόμβο Φαλήρου. Καλά νέα για το ΕΚΑΒ Καβάλας όπου αναμένονται 5 οχήματα, 3 άτομα εποχικό προσωπικό. Αρχίζει σήμερα συγκέντρωση σχολικών ειδών στον Δήμο Παγγαίου. Πρώτη εξόρμηση στο Ποδοχώρι. Συνεδριάζει το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο. Συνέντευξη τύπου το πρωί της ΠΑΣΕΒΕ με θέμα τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ.

 

Με την εκδήλωση της Τζένης Αργυρίου συνεχίζεται το βράδυ στη νέα πτέρυγα του Μουσείου το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Σε εκδήλωση στη Ραιδεστό ήταν το Λύκειο των Ελληνίδων. Μαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας σε παιδιά και εφήβους από τοπικό σύλλογο. 14 με 18 Σεπτέμβρη μέρες ελληνικού κινηματογράφου στον Ζέφυρο.

 

Διπλή προπόνηση σήμερα για τους παίκτες του ΑΟΚ. Ντέρμπι στη Θάσο και στο Δήμο Παγγαίου «έβγαλε» η χθεσινή κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Μειώνονται οι πιθανότητες ανόδου της Ένωσης στην Α1. Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 θα γίνει σήμερα.

Διαβάστε επίσης