• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής σκοπεύει να επισκεφθεί την Καβάλα το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Το πρόγραμμα του- εφόσον η επίσκεψη θα οριστικοποιηθεί- θα ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο. Τον Υπουργό περιμένει και η Δήμαρχος αφού 8 μήνες μετά την επίσκεψη του όπου ανακοίνωσε την παραχώρηση στον Δήμο τμημάτων της χερσαίας ζώνης, η διαδικασία προχωρά ιδιαίτερα αργά. Θυμίζουμε ότι χθες ο Κώστας Μορφίδης είπε ότι τη Δευτέρα το μεσημέρι είναι πιθανό να επισκεφθεί το Ν. Καβάλας και ο πρωθυπουργός.

 

Στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ μίλησε χθες η Δήμαρχος. Αρκετοί από αυτούς διατύπωσαν παράπονα για τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης. Με καθυστέρηση ίσως και δύο χρόνων κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την προμήθεια φωτιστικών στην Δημοτική Καπναποθήκη. Αύριο η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου επικυρώνει τους προσωρινούς εκλογικούς καταλόγους. Την Παρασκευή το μεσημέρι λήγει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες. Ο Εμπορικός Σύλλογος δεν θα αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για την Black Friday, την Παρασκευή 24 Νοέμβρη. Αντίθετα οι τοπικές επιχειρήσεις ετοιμάζουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

 

Το απόγευμα στο ΤΕΕ ΑΜ εκδήλωση για την οδική ασφάλεια πλησίον των δημοτικών σχολείων. Δήμαρχοι και άλλοι αιρετοί εκμεταλλεύτηκαν τη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του ΠΕΠ ζητώντας εντάξεις έργων τους σε αυτό. Από σήμερα και ως το τέλος του μήνα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο προς τον Άγιο Σίλα λόγω αντικατάστασης προστατευτικών μπαρών. Με ανακοίνωση της η ΛΑΕ Καβάλας ζητά οι δημοτικοί χώροι εκδηλώσεων να δίνονται και στα κόμματα για τη δραστηριότητα τους. Ο Χρήστος Ποτόλιας είναι ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που καταψήφισε δαπάνες 12.000 ευρώ για το πρόγραμμα ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη. Κανονικά θα λειτουργήσει σήμερα το 6ο Λύκειο, στο οποίο χθες έγινε κατάληψη.

 

Νόρμα ιντερνάσιοναλ μετρ για τη Σταυρούλα Τσολακίδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκάκι εθνικών ομάδων. Σκακιστικό όμιλο αποκτά ο Δήμος Νέστου. Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες η νέα διοίκηση του συλλόγου των αιμοδοτών. Παρασκευή και Σάββατο εθελοντική αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών.

 

Ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον ΑΟΚ δήλωσε ο ποδοσφαιριστής Ρομπέρ. Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας αγωνίζονται σήμερα στην Κομοτηνή.

 

Διαβάστε επίσης