• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Νέα διαμαρτυρία των Καβαλιωτών για τα άδικα διόδια στην Παράκαμψη θα γίνει αύριο το απόγευμα στον κόμβο του Αγίου Σίλα. Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου των τοπικών φορέων έγινε πρόσκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν ενώ τονίστηκε ότι οι πιέσεις προς την Κυβέρνηση θα συνεχιστούν. Αργότερα χθες το απόγευμα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο όπου και αποφασίστηκε η κατάθεση αιτήματος στο Υπουργείο για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Καθαριότητα. Ίδια απόφαση έλαβε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο της Θάσου αποφάσισε να διατεθεί για παρκάρισμα αυτοκινήτων η αυλή του δημοτικού σχολείου της Παναγίας.

 

311 είναι οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Ο Δήμος Καβάλας έστειλε στο Δασαρχείο τα στοιχεία που αφορούν τους δασικούς χάρτες. Στην Π. Καβάλα ήταν χθες το μεσημέρι η Δήμαρχος. Συζήτησε και συμφώνησε με τους κατοίκους και των Κορυφών τη διαχείριση του νερού της ύδρευσης. Λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας υπήρξε απαγορευτικό στα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Δύο δέντρα έριξε ο αέρας, στην πλατεία Καπνεργάτη και στην οδό Βενιζέλου. Συνεχίζονται οι προετοιμασίες του Cosmopolis στη συνοικία της Παναγίας. Οι διοργανωτές παρέλειψαν να ανακοινώσουν τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Νέα Καρβάλη.

 

Σήμερα διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. 15 περίπου επιχειρήσεις του Ν. Καβάλας θα λάβουν μέρος μέσω του Επιμελητηρίου στη φετινή ΔΕΘ. Με απόφαση του ο Θ. Μαρκόπουλος απαγορεύει την κυκλοφορία σε δασικές εκτάσεις και περιοχές κάθε φορά που αυξάνεται η επικινδυνότητα πυρκαγιών λόγω των καιρικών συνθηκών. Με λίγο κόσμο και χωρίς επισήμους η χθεσινή γιορτή της Αγίας Μαρίνας στο ομώνυμο ίδρυμα ΑΜΕΑ της πόλης. Μια γάτα διέσωσε το Σάββατο στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα το προσωπικό της Π.Υ. Καβάλας. Γραφείο πληροφοριών λειτουργεί ο Δήμος Παγγαίου στην παραλία Οφρυνίου.

 

20 με 23 Σεπτέμβρη στη συνοικία της Παναγίας η 8η ατομική έκθεση της Ροδούλας Ανδρεάδου Κατζομύτη. Το απόγευμα στην αυλή του Δημαρχείου η εκδήλωση προς τιμήν όλων όσων βοήθησαν για το φετινό αεροπορικό σόου. Το πρωί στην Κεραμωτή η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα». 500 άνθρωποι ήταν το περασμένο Σάββατο στο λαϊκό πανηγύρι του συλλόγου κατοίκων Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα παραστεί στη γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου που θα γίνει αρχές Αυγούστου στη Νέα Ηρακλείτσας. Αποχώρησε από τον Αετό Ορφανού ο Βασίλης Αθανασάκης.

 

 

Διαβάστε επίσης