• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Ήσυχη και χωρίς σημαντικές –κυρίως δυσάρεστες- ειδήσεις ήταν για το Ν. Καβάλας η πρώτη μέρα του νέου έτους. Στην ομιλία του στην βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας ο Μητροπολίτης Στέφανος μίλησε για την ανάγκη της ενότητας η οποία-όπως είπε- οικοδομεί. Την Παρασκευή στην πίτα της Μητρόπολης δεν ξέχασε τους πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου», τους οποίους όπως είπε θέλει να επισκεφθεί.

 

Για την ανάγκη να εξελιχθούν τα έργα του Ε61 και της Σιδηροδρομικής Σύνδεσης μίλησε χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. «Είναι έργα που τα θέλει όλη η κοινωνία» απάντησε ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Μετά από μια προσωρινή εμπλοκή την περασμένη Παρασκευή, βρίσκεται σε φάση υλοποίησης η συμφωνία της ΒΦΛ. Υπογράφηκαν τα ιδιωτικά συμφωνητικά. Συνάντηση με τους βουλευτές του Νομού Καβάλας θα έχει εντός των ημερών ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Γραμμένος. 3 Αφγανοί χρησιμοποίησαν πλαστά διαβατήρια Βουλγαρίας, προσπάθησαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία με πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». 45 πτήσεις την εβδομάδα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο αφού σε αυτές της Ολυμπιακής προστέθηκαν πτήσεις 3 ιδιωτικών εταιριών του εξωτερικού.

 

Κλειστή θα είναι σήμερα η αγορά της πόλης. Βούλγαρος επιχειρηματίας υλοποιεί επένδυση στο ξενοδοχείο «Αιγαίο» στη Νέα Ηρακλείτσα. Περισσότερα αντισταθμιστικά οφέλη για τον ΤΑΡ ζήτησε σε συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στη δημοτική παράταξη του Φίλιππα Αναστασιάδη ο έως πρόσφατα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Ανδρέας Καλλινικίδης.

 

Τα σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» ενίσχυσαν με τρόφιμα το σύλλογο Πνοή. Πετυχημένο το εορταστικό παζάρι του φιλοζωικού συλλόγου «Αίσωπος». Στις 11 Φεβρουαρίου ο 5ος χειμερινός αγώνας δρόμου στην Παλιά Καβάλα. Την Παρασκευή το απόγευμα αναβιώνουν στη Νέα Καρβάλη τα Σάγια.

 

Γενικό αρχηγό και σέντερ φορ αναζητά ο ΑΟΚ. Αύριο στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας φιλική αναμέτρηση μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό της Ένωσης με το ΓΣΕ. Με την ευκαιρία του νέου έτους ευχές από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΚ Μπάμπη Ευσταθιάδη.

 

 

Διαβάστε επίσης