ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Με απόφαση που έλαβε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Εγνατίας Οδού συντομεύει τις προθεσμίες για τη δημοπράτηση του έργου των διοδίων στην Παράκαμψη αλλά και αυτές για την ολοκλήρωση του. Προσπαθεί να προσαρμόσει τα διόδια στην Παράκαμψη στην Κ.Υ.Α. του Μάη αν και δεν υπάρχει ακόμη και σήμερα ημερομηνία δημοπράτησης. Σε ποινή φυλάκισης 15 ετών χωρίς αναστολή καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Καβάλας τον νοσοκόμο από τη Δράμα, ο οποίος τον Γενάρη του 2016 αποπειράθηκε να βιάσει ασθενή του Νοσοκομείου της γειτονικής πόλης. Η δίκη άρχισε χθες το πρωί στο δικαστικό μέγαρο με την κατάθεση της παθούσης, ολοκληρώθηκε στις 6 χθες το απόγευμα.

 

Κινητοποιήσεις από σήμερα των εργαζόμενων στην Καθαριότητα του Δήμου κι έτσι τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη δεν θα γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών. Σε κατάληψη το δημοτικό αμαξοστάσιο. Στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου διαμαρτυρήθηκαν γονείς και κηδεμόνες μαθητών του γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα επειδή τα παιδιά συνεχίζουν υποχρεωτικά στο Λύκειο των Κρηνίδων. Ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις των Δημάρχων Παγγαίου και Θάσου για ενίσχυση του προσωπικού της Πολεοδομίας. Ο Δημήτρης Εμμανολούδης αντικατέστησε τον Σπύρο Ραψομανίκη στην επιτροπή του ΤΕΙ για τα διόδια. Ο κ. Ραψομανίκης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

 

Έργο 150.000 ευρώ στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου ανακοίνωσε χθες ο Θ. Μαρκόπουλος. Ομαλά εξελίσσονται οι δημοτικές εργασίες στο δρόμο του Παληού, στις Γλάστρες. Προσαρμόζεται κι ενημερώνεται ο νέος διοικητής της Π.Υ. κ. Νίκος Μπαλατσούκας. Μετά την Καβάλα το έργο Οδυσσέας που αφορά καταγραφή στοιχείων της Μεσογείου, παρουσιάζεται στις Βρυξέλες. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί το ΠΑΜΕ.

 

Συνεχίζονται το απόγευμα στην Παναγία οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων με τη μουσική παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου. Την Παρασκευή η πανελλήνια συνάντηση χορευτικών συλλόγων του Κέντρου Λαογραφίας Νεάπολις. Μόνο πρωί θα λειτουργεί το Καλοκαίρι το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο.

 

Τον νεαρό Οδυσσέα Λυμπεράκη θέλει να αποκτήσει από την ΑΕ Καβάλας ο ΑΟΚ. Ο Αετός Ορφανού ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα Ξενοφώντα Οικονομόπουλο. Παρέμεινε στο ΓΣΕ ο Φώτης Στυλίδης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης