• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στάση εργασίας 3 ωρών πραγματοποιούν το πρωί οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Καβάλας. Θα συγκεντρωθούν στην αυλή του Δημαρχείου. Είναι απλήρωτοι επί 2,5 μήνες ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών δεν λύνει το πρόβλημα που έχει σχέση με την έγκριση της μισθοδοσίας τους από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Η απόφαση για τη στάση εργασίας πάρθηκε χθες το μεσημέρι σε συνεργασία με το σωματείο εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Καβάλας. Θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αναχώρησαν τα ξημερώματα για τη Νέα Υόρκη 35 χορευτές και διοικητικοί παράγοντες του Λυκείου των Ελληνίδων. Χορεύουν στην παρέλαση της ομογένειας με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου. Μεγάλο ενδιαφέρον στις χθεσινές εκλογές του συλλόγου Φίλων Παιδόπολης με 10 υποψήφιους για 5 θέσεις. Φιλόζωοι και άλλοι πολίτες διαμαρτύρονται το πρωί στο ιδιωτικό σφαγείο του Κοκκινοχώματος επειδή σε αυτό σφάζονται ζώα χωρίς αναισθησία. Μετά τους ελέγχους και του ΕΦΕΤ τα σχολικά γεύματα για τους μαθητές του Δήμου Καβάλας αποδείχθηκαν άριστα. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε την προσφυγή της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, διατηρείται το πρόστιμο 50.000 ευρώ που επέβαλε στην εταιρία τον Γενάρη ο Θ. Μαρκόπουλος.

Επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποιεί από τις 11 το πρωί ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Συνοδεύεται από τον αρχηγό του Λ.Σ. και τον γενικό γραμματέα λιμένων του Υπουργείου. Εντός του μήνα θα αποσταλούν στο Δασαρχείο στοιχεία του Δήμου Καβάλας που έχουν σχέση με τους υπό ανάρτηση δασικούς χάρτες. Διαμαρτυρία έκανε χθες έξω από το Διοικητήριο το ΚΚΕ λόγω των επικείμενων νέων μέτρων. Κρέμασε μεγάλο πανό στην ανατολική πλευρά του κτιρίου. Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Αφορούν την προετοιμασία κτιρίων που θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες. Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το τμήμα ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας δασοπονίας.

Εκλογές και γενική συνέλευση την Κυριακή 2 Απριλίου στον σύλλογο κατοίκων Ποταμουδίων. Η Κατερίνα Κάππα εξελέγη νέα πρόεδρος του συλλόγου των Εβριτών. Καλλιτεχνικά εργαστήρια οργανώνονται στους χώρους της Δ. Βιβλιοθήκης.

«Θα παίξουμε για την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας» δήλωσε για το ματς με την Καλαμαριά ο προπονητής του ΑΟΚ Άγγελος Διγκόζης. Μόνο νίκη ζητά η Ένωση στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου με το Ηράκλειο.

 

Διαβάστε επίσης