• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Περισσότερες από 400 είναι οι αιτήσεις που κατέθεσαν συμπολίτες για να τύχουν ενίσχυσης από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο. Ο έλεγχος των αιτήσεων θα αρχίσει σύντομα, έτσι ώστε η πρώτη διανομή τροφίμων να γίνει πριν τα Χριστούγεννα. Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία προμήθειας των τροφίμων μέσω δημοτικού διαγωνισμού. Εντός του νέου έτους το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο θα ξαναλειτουργήσει στη δημοτική αγορά.

Συγκεχυμένη είναι η κατάσταση με την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων. Εντός της δομής του «Ασημακοπούλου» το νηπιαγωγείο, απόγευμα σε δημοτικά σχολεία η εκπαίδευση 80 περίπου μαθητών. Πανικό– σύγχυση και άγνοια καταλογίζει στον Παύλο Ζησίμου ο Μάρκος Δέμπας. Ο κ. Ζησίμου θεωρεί μη ηθική και ενδεχομένως μη νόμιμη συμμετοχή στην εκλογική επιτροπή συγγενικού προσώπου υποψηφίου του κ. Δέμπα. Στην Αθήνα ταξιδεύει το απόγευμα η Δήμαρχος. Αύριο συναντά τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για θέματα χερσαίας ζώνης του κεντρικού λιμανιού. Ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο η άδεια εκμετάλλευσης της Ενεργειακής Αιγαίου στο κοίτασμα «Νότια Καβάλα».

Την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη στο Εφετείο Θράκης η δίκη για τις προσλήψεις διμήνων στο Δήμο Παγγαίου. 56 αιρετοί- πρώην αιρετοί κι ένας υπάλληλος κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος. 20 επιπλέον άτομα εργάζονται από την Πέμπτη στη δομή φιλοξενίας προσφύγων, μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας. Μικρής έκτασης προβλήματα δημιούργησε η χθεσινή βροχή στο οδικό δίκτυο της Θάσου. Επανέρχεται από σήμερα στα δρομολόγια του Πρίνου το φέρι μποτ «Άγιος Παντελεήμονας». Το Λιμεναρχείο Καβάλας κατέσχεσε 1,5 τόνο αχιβάδες Τουρκίας, μετά από έλεγχο σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα στην παραλιακή Εγνατία.

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε στο νέο Μητροπολίτη ο Κωστής Σιμιτσής. Εκδηλώσεις το πρωί στην Καβάλα για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων. Δωρεά 5.000 ευρώ από συμπολίτισσα στο σύλλογο Πνοή. Το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Μαρίας Παπαϊωάννου με τίτλο «Ριμπάουντ».

Διαμαρτύρεται ο ΑΟΚ για τη διαιτησία Κιγιτζή στο ματς με τον Αετό Ορφανού. Ο Παντελής Στυλιανού νέος προπονητής στον Ορφέα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης