ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

17 ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θάσο έκανε την περασμένη Παρασκευή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγείας. Σε 3 καταστήματα κατέσχεσε και κατέστρεψε 150 κιλά τρόφιμα χωρίς σήμανση. Στις επιχειρήσεις όπου εντοπίστηκαν παραβάσεις θα επιβληθεί πρόστιμο. Ελέγχους στη Θάσο έκανε πρόσφατα και η Οικονομική Αστυνομία.

 

Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται από χθες ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Είναι ελαφρά τραυματίας στο χέρι και στο κεφάλι μετά από πτώση που είχε στη Θάσο. Παραμένει εκτός λειτουργίας το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Ασφαλιστικά μέτρα κατά του ναυτικού που συνεχίζει την επίσχεση εργασίας από την πλοιοκτήτρια εταιρία του φέρι μποτ «Νικητής». Ήσυχο ήταν το Σαββατοκύριακο για την Π.Υ. Ευεργετικές οι βροχές που ίσως σημειωθούν σήμερα στο Νομό μας.

 

83χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή πέθανε ξαφνικά στο λιμάνι, την ώρα της επιστροφής της από διακοπές με το πλοίο «Νήσος Ρόδος». Τα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» θα έχουν εκπαίδευση από τον Σεπτέμβρη. Αυτό θα γίνει τις απογευματινές ώρες, σε σχολεία της περιοχής. Με δήλωση του που έγινε γνωστή χθες ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης διαμαρτύρεται για την έκταση που έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών που είχε στο κέντρο της πόλης την περασμένη Παρασκευή. Με ανακοίνωση του Δήμου Νέστου τονίζεται το πρόβλημα που ανέκυψε στην ίδια περιοχή από την παρατεταμένη ανομβρία. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση του ΚΚΕ στον Πλαταμώνα, απόδοση τιμής στη μάχη του Ολατζάκ.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημαρχείο συνάντηση Καβαλιωτών ακαδημαϊκών που εργάζονται εκτός πόλης. Οργανώνεται από το ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων Ιστορίας Καπνού. Το βράδυ στο Φρούριο η παράσταση «Γουρούνι στο σακί» του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης θα βοηθήσει στην ανεύρεση κατοικίας καβαλιώτες φοιτητές που από τον Οκτώβρη θα σπουδάσουν στη συμπρωτεύουσα.

 

Στο Βώλακα από χθες ο ΑΟΚ. Σήμερα αρχίζει προπονήσεις ο Ρομπέρ. Το πρωί θα γίνει γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου επί του αιτήματος ακύρωσης των εκλογών της ΕΠΣΚ, που κατέθεσε ο Μπάμπης Ευσταθιάδης. Με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων κληρώθηκε στο κύπελλο Ελλάδας η Ένωση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης