• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το Μονομελές Καβάλας και καταδίκασε άνδρα από το Νομό Καβάλας σε φυλάκιση 19 μηνών με τριετή αναστολή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τρεις φορές τον Γενάρη του 2015 προσέβαλε την γενετήσια αξιοπρέπεια ανηλίκων, τους οποίους κάλεσε σε αποθήκη του. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος. Σε άλλη υπόθεση του ίδιου δικαστηρίου κάτοικος του πρώην Δήμου Φιλίππων καταδικάστηκε σε ποινή 6 μηνών για ρευματοκλοπή από το 2012 έως το 2017.

 

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στην εκδήλωση που έγινε στον Απόλλωνα με ομιλητή τον Γιάννη Βαρουφάκη. Συνεδρίασε χθες βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής και συμπαράστασης στον κρατούμενο στην Τουρκία Οσμάν Καβάλα. Την Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ μιλά στην Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Ανδρουλάκης. Την Πέμπτη η λαϊκή αγορά λόγω του ότι το Σάββατο υπάρχει η εθνική γιορτή της 28ης Οκτώβρη. Συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για τις απλήρωτες δαπάνες των περιφερειακών ενοτήτων ο περιφερειακός σύμβουλος Φώτης Καραλίδης.

 

Μόνιμο προσωπικό στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Εκτός δρομολογίων λόγω βλάβης το φέρι μποτ «Άγιος Παντελεήμονας». Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει η διοίκηση της Ιατρικής Εταιρίας σχετικά με το επενδυτικό ενδιαφέρον για την πρώην Ορθοπεδική Κλινική στο Σανατόριο. Νέα διακοπή νερού ταλαιπώρησε χθες τους κατοίκους στη ΔΕΠΟΣ. Οι μαίες του Νοσοκομείου θα βρίσκονται το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

 

Πετυχημένη διημερίδα έγινε το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα για την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων. Ημερίδα οργανώνει στην πόλη μας η ΔΙΑΜΑΘ με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων. 6 και 7 Νοέμβρη κινητή έκθεση της WWF στη Δημοτική Καπναποθήκη.

 

Νεαροί παίκτες θα αγωνιστούν στο αυριανό ματς κυπέλλου του ΑΟΚ με τον Αετό Ορφανού. Ικανοποίηση Ανδρέα Καραπιπερίδη για την απόδοση και τη νίκη της Ένωσης στη Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης