• 20 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Λάθη στις χρεώσεις λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ διαπίστωσε τόσο η επιχείρηση όσο και οι καταναλωτές. Πρόκειται για λογαριασμούς ενός τομέα της πόλης, οι περισσότεροι από τους οποίους μάλλον δεν στάλθηκαν στους παραλήπτες. Εκεί όπου οι λογαριασμοί παρελήφθησαν από τους καταναλωτές οι διαμαρτυρίες είναι πολλές. Το πρόβλημα φέρεται να υπάρχει σε παροχές στο κέντρο της πόλης και στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Λέγεται ότι οι λογαριασμοί με τις λάθος χρεώσεις είναι περισσότεροι από 1.000.

 

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον της τουριστικής αγοράς για την έκθεση του Επιμελητηρίου που εγκαινιάζεται την Παρασκευή. Συμμετέχουν πολλοί Βούλγαροι, Σέρβοι και Τούρκοι. Ικανοποίηση των επαγγελματιών της παραλίας για τη πεζοδρόμηση της οδού Εθνικής Αντίστασης από τον μήνα Μάη. Τις επενδυτικές ευκαιρίες στα λιμάνια του Νομού θα παρουσιάσει σε ημερίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης. Πολυκοσμία χθες στο ΤΕΙ λόγω έναρξης μαθημάτων και ολοκλήρωσης της διαδικασίας εγγραφών των νέων σπουδαστών.

 

Διαμαρτυρία για την αξιολόγηση κάνουν το πρωί έξω από το διοικητήριο οι εργαζόμενοι της Π.Ε. Καβάλας. Σύμφωνα με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο το έργο της Ιχθυόσκαλας σταμάτησε επειδή το κράτος οφείλει στον ανάδοχο 300.000 ευρώ. Στις 11 το πρωί θα λειτουργήσουν λόγω άσκησης οι σειρήνες. Προς 4 δρομολόγια την ημέρα για όλο το Χειμώνα στη γραμμή του Πρίνου. Τρόφιμα σε 350 δικαιούχους μοίρασε χθες το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Δικογραφία για κλοπή ρεύματος σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Τον Διονύσιο Αρεοπαγίτη τιμούν σήμερα οι ευρισκόμενοι στο χώρο της δικαιοσύνης.

 

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στη Δ. Βιβλιοθήκη στην εκδήλωση προς τιμήν του αποθανόντος γιατρού Χαράλαμπου Σιδηρόπουλου. Εκδήλωση του 1ου Λυκείου για το ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πρωί και απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη τα μέλη των ΚΑΠΗ λόγω της παγκόσμιας μέρας των ηλικιωμένων.

 

Με σκορ 1-0 ηττήθηκε χθες ο Νέστος στο Διδυμότειχο. Αγώνα δρόμου κάνει ο Ρομπέρ να αποθεραπευτεί και να βοηθήσει τον ΑΟΚ στο ματς της Κυριακής στο Παραλίμνιο. Αγιασμό για τη νέα χρονιά τέλεσε χθες ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης