ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Αναβλήθηκε χθες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας η λήψη απόφασης προκειμένου να διευκολυνθεί η Εγνατία Οδός ΑΕ στις απαραίτητες γεωτρήσεις πλησίον του Αγίου Σίλα σχετικά με την όδευση της νέας εθνικής οδού Καβάλας- Δράμας. Το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε καλύτερη πρόταση, δεχόμενο τις αντιρρήσεις των κατοίκων της περιοχής. Στη συνεδρίαση διατύπωσαν το γνωστό αίτημα αλλαγής της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ αγρότες και κάτοικοι της περιοχής του πρώην Δήμου Φιλίππων.

 

Στο νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ανεμοπτεριστής που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα πέφτοντας σε χαράδρα της Δράμας. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα, στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Συζητείται το πρωί στο δικαστήριο δεύτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εργαζόμενων της ΒΦΛ. Η πρώτη ίδια συζήτηση έγινε πριν ένα μήνα, χωρίς ως τώρα να έχει γίνει γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου. Επανέρχεται για τον μήνα Οκτώβρη στα δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου το πλοίο «Νήσος Ρόδος». Κωδικός στον προϋπολογισμό του Δήμου Καβάλας δημιουργήθηκε με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για να μπορέσει να γίνει αποδοχή των 90.000 ευρώ που υποσχέθηκε το Υπουργείο για τους πρόσφυγες. Δεν οριστικοποιήθηκε και δεν ανακοινώθηκε πότε θα γίνει η στρώση ειδικού υλικού στην οδό Βενιζέλου.

 

Αναφορά βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή, στην οποία υιοθετούνται τα αιτήματα του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου. Η ΔΕΥΑ Θάσου ευχαριστεί το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που εργάζεται συνεχώς στο νησί. Το προσωπικό του νοσοκομείου συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης. Όμιλο προβληματισμού για την Καβάλα επανέλαβε χθες ότι δημιουργεί ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Χωρίς εκπρόσωπο της Κυβέρνησης τα εγκαίνια της έκθεσης ΚαβάλαExpo την Παρασκευή το απόγευμα. Αδυνατεί να παραστεί και ο Θ. Ζαγοράκης. Μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη ο Δήμος Καβάλας θα δέχεται προτάσεις για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Στόχος διαρρηκτών έγινε το κυλικείο του γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα.

 

Επιστρέφει το βράδυ μέσω Θεσσαλονίκης στην Καβάλα η τρίτη φορά παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου. Στην τελευταία μέρα των αγώνων στη Σιβηρία ανετράπησαν τα δεδομένα κι έτσι κατάφερε την πρωτιά. Ανακοίνωση συγχαρητηρίων από τη δήμαρχο. Και στον Δήμο Παγγαίου εκδηλώσεις για την ημέρα των ηλικιωμένων. Ο σύλλογος Τριτέκνων καθάρισε εθελοντικά την Κυριακή την ακτή του Περιγιαλίου.

 

Το βράδυ συνεδριάζει η διοίκηση του ΑΟΚ. Δύσκολα θα μείνει στη θέση του ο προπονητής Ταουσιάνης. Πιθανές και άλλες αποχωρήσεις. Το Σάββατο αρχίζει η Α2, η Ένωση αγωνίζεται με τον Αστακό Αιόλου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης