• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 Τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης περιμένει ο Δήμος Παγγαίου για να αποκτήσει τη δική του πολεοδομική υπηρεσία. Σε αυτήν θα εργάζονται 2 μηχανικοί. Η λειτουργία της υπηρεσίας αναμένεται πριν το Πάσχα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ ΑΜ Δημήτρη Κυριαζίδη, επιδιώκεται εξέταση φακέλων και από μηχανικούς της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου της Θάσου. Τμήμα του Επιμελητηρίου θα λειτουργήσει στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης, όπως συμφώνησαν χθες ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης με το Μάρκο Δέμπα.

 

Αποχωρεί από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που δημιούργησε ο ίδιος το 2006. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο Κωστής Σιμιτσής. Προς το παρόν ενδιαφέρεται να τον διαδεχθεί μόνο ο Θόδωρος Μουριάδης. Σκληρή κριτική Σιμιτσή στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας κατά την κοπή της πίτας του συνδυασμού χθες το απόγευμα.

 

Καθοδόν για τη Δράμα είναι πιθανό να επισκεφθεί το πρωί την πόλη μας ο Γερμανός Υπουργός Φούχτελ. Η Δήμαρχος συνάντησε χθες τον Πάνο Γεωργιάδη, συμφώνησε μαζί του να αρχίσει η προετοιμασία του αεροπορικού σόου. Θετική συνάντηση της κ. Τσανάκα και με τον Εμπορικό σύλλογο. Πρόγραμμα για την περιοχή του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων θα υλοποιήσει η Αναπτυξιακή Καβάλας. Συνεχίζουν να μην λειτουργούν οι νέες μηχανές πάγου στην Ιχθυόσκαλα. Πιθανή διακοπή νερού το πρωί σε συνοικίες της πόλης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ. Ερώτηση Παναγιωτόπουλου για τη δραστηριότητα Τούρκικων αλιευτικών.

 

Οι γιατροί του κόσμου δωρίζουν φάρμακα στο Νοσοκομείο και στα δύο γηροκομεία της πόλης. Τον Μάρτιο η Δημωφέλεια στις τουριστικές εκθέσεις Βερολίνου και Μόσχας. Άρχισε τη λειτουργία του το κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου.

 

Τα παιδιά έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, είπε χθες για τη νίκη του ΑΟΚ στο Διδυμότειχο ο Κώστας Ανυφαντάκης. 3-0 επικράτησε της Δόξας Προσκυνητών ο Απόλλωνας Παραλιμνίου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης