Κώστας Ανυφαντάκης: « Τα παιδιά δείξανε μεγάλα ψυχικά αποθέματα»

 Κώστας Ανυφαντάκης: « Τα παιδιά δείξανε μεγάλα ψυχικά αποθέματα»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε στους 93,7 για τη επικράτηση του ΑΟΚ μέσα στο Διδυμότειχο, χαρακτηρίζοντας πολύ καλή την εμφάνιση της ομάδας απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο σημασία έχει η νίκη του ΑΟΚ μέσα σε μια δύσκολη έδρα;

Απάντηση: Ηταν πολύ σημαντική νίκη που προήλθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση.  Ηταν δύσκολα τα δεδομένα του παιχνιδιού. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, ο αντίπαλος έπαιζε για τη σωτηρία του ενώ μείναμε πίσω στο σκορ από νωρίς.  Ηταν δύσκολο το παιχνίδι αλλά τα παιδιά δείξανε πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα.  Ηταν πολύ καλή η εμφάνιση.

Ερώτηση: Ηταν η καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας;

Απάντηση:  Ηταν πολύ κοντά οι γραμμές μας, πιέσαμε τον αντίπαλο, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ηταν μια γεμάτη εμφάνιση. Εχουμε παίξει καλά και σε άλλα παιχνίδια εκτός έδρας αλλά δεν έχουμε πάρει αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Ξεκίνησε και ο Θωμαϊδης στο αρχικός σχήμα, ήταν για λόγους τακτικής;

Απάντηση: Αυτό το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με τον Θωμαϊδη στο βασικό σχήμα.  Θεωρήσαμε ότι σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να έχουμε ένα χαφ παραπάνω.

Ερώτηση: Μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη αλλά και φτιάχνει τη ψυχολογία.

Απάντηση: Βέβαια. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες.  Θέλουμε τον κόσμο μας. Τα παιδιά το πιστεύουν, έχουν δουλέψει πάρα πολύ.  Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι με ανυπομονησία.

Ερώτηση: Τώρα έρχεται ένα ντέρμπι.

Απάντηση: Σίγουρα. Είναι ένα ντέρμπι αλλά πιστεύουμε πάρα πολύ στον ευατό μας.

Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Κυριακή.

 

Διαβάστε επίσης