• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Σε σύσκεψη που έγινε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου έλαβε μέρος ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Συζητήθηκαν θέματα του τεχνικού προγράμματος του 2018 ενώ εγκρίθηκε μία ακόμη φορά το έργο της ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου που θα έχει προϋπολογισμό 150.000 ευρώ. Μένει να μάθουμε αν το έργο γίνει του χρόνου ή προλάβει να αρχίσει στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Από σήμερα και μέχρι νεοτέρας απαγορεύεται η κυκλοφορία στις δασικές περιοχές του Νομού αυτοκινήτων και πεζών. Προσλήψεις 14 ατόμων μέσω κοινωφελούς εργασίας στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου». Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Εγνατία οδό, δεν θα δημοπρατηθεί τρίτη φορά το έργο των διοδίων στην Παράκαμψη. Τουριστική επένδυση άνω των 500.000 ευρώ ετοιμάζει ο Ντίνος Κλειτσιώτης που νοίκιασε το σπίτι του στρατηγού στην Παναγία. 212.000 ευρώ στοίχησαν στον Δήμο Καβάλας η κακοκαιρία, οι χιονοπτώσεις και οι παγωνιές του περασμένου Γενάρη. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου.

Κριτική εκ των έσω αλλά και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δέχθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η κ. Τσανάκα. Στηρίζει τον Ν. Ξανθόπουλο αν και παραδέχεται τα λάθη του στη ΔΕΥΑΚ. Το βράδυ στα Λιμενάρια εκδηλώσεις της ΚΝΕ. Παραμένει χωρίς διοίκηση από τον περασμένο Απρίλιο η ΟΝΝΕΔ Καβάλας. Ανοιχτά θα είναι ως τις 3 το μεσημέρι τα ΚΑΠΗ λόγω του καύσωνα. Δεν λειτούργησε χθες βράδυ ο φωτισμός οδών σε όλη σχεδόν την πόλη. Είναι πολύ πιθανό το Φθινόπωρο να ξαναλειτουργήσει με προσωπικό το φυλάκιο του Λιμενικού Σώματος στο νέο λιμάνι. 11 και 18 Αυγούστου δεν θα λειτουργήσει λόγω αδειών το γραφείο συνταγογράφησης του Νοσοκομείου.

Έκθεση με έργα της Κάτιας Γεωργίου στην παλιά μουσική. Συμμετέχει και συνδιοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας το Ναυτικό Μουσείο. Καλοκαιρινά παζάρια από το Χαμόγελο του Παιδιού σε Νέα Ηρακλείτσα και Νέα Πέραμο.

Παίκτης του ΑΟΚ είναι από χθες ο μεσοαμυντικός Άγγελος Παπαστεργιανός. Κοντά στην απόκτηση του Ουζούνογλου ο Νέστος. Οι μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση σέντερ.

 

Διαβάστε επίσης