ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Στη συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη πρόκειται να αποφασιστεί η επιβολή ποινής στον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων και σε συνάδελφο του- διοικητικό υπάλληλο της επιχείρησης. Κατηγορούνται ότι κατέθεσαν στη δικαιοσύνη εμπιστευτικά υπηρεσιακά έγγραφα. Αυτό έγινε τον περασμένο Απρίλιο, μαζί με τη μηνυτήρια αναφορά του σωματείου κατά του προέδρου Νίκου Ξανθόπουλου και κάθε άλλου υπευθύνου. Νωρίτερα η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ είχε συστήσει εξεταστική επιτροπή, κάλεσε σε απολογία του δύο υπαλλήλους.

 

Το απόγευμα στο 8ο δημοτικό σχολείο γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνουν γονείς και κηδεμόνες για τα εμβόλια που έγιναν σε παιδιά προσφύγων. Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκει στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί αύριο το απόγευμα η ΕΛΜΕ Καβάλας. Τα σχολεία σε όλο το νομό επαναλειτούργησαν χθες χωρίς προβλήματα. Στις 12 το μεσημέρι καταπλέει πρώτη φορά στο λιμάνι το πλοίο «Νήσος Χίος». Για έναν περίπου μήνα θα αντικαταστήσει το «Εξπρές Πήγασος». Ούτε αύριο θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Δήμου Καβάλας για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Έλαβε αναβολή για τις 7 Φεβρουαρίου. Πρόστιμο ρεκόρ 7.200 ευρώ οριστικοποίησε σε βάρος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καβάλας η Αποκεντρωμένη. Το πρόστιμο επέβαλε ο Δήμος Καβάλας.

 

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών καταδικάστηκε στο Μονομελές 27χρονη Ρομά για δύο κλοπές σε κατοικίες το 2013. Τα περιστατικά έγιναν στη συνοικία της Αγίας Βαρβάρας. Νεαρός άνδρας που βρίσκονταν στο δικαστήριο επειδή ήταν κατηγορούμενος, έκλεψε από γραφείο του Πταισματοδικείου τσάντα υπαλλήλου. Σύμφωνα με αισιόδοξο σενάριο που προβάλλεται στα μέσα ενημέρωσης των Αθηνών, το έργο του οικιακού φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των νομών της ΑΜΘ θα αρχίσει εντός του έτους. Ξεκίνησε χθες σε διάφορα σημεία της πόλης αντικατάσταση καθρεπτών που βοηθούν την κίνηση των αυτοκινήτων. Βυθιζόμενοι κάδοι εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν στην οδό Θ. Πουλίδου.

 

Πρωταθλήτρια Ελλάδας νεανίδων η σκακίστρια της Καβάλας Ευγενία Τσιβελεκίδου. Βασιλόπιτα και χορό πραγματοποιεί το απόγευμα του Σαββάτου η Θρακική Εστία. Την Κυριακή το απόγευμα η πίτα του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Θα συνεχιστεί η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΚ, είπε χθες ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μανάφης. Ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης παραδέχθηκε ότι η απώλεια του τραυματία Πλιούκα είναι μεγάλη για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης