• 6 Μαΐου 2024,

Δεν άλλαξε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – Ανανεώνεται η θητεία όλων των αντιδημάρχων

 Δεν άλλαξε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – Ανανεώνεται η θητεία όλων των αντιδημάρχων

Συνεχίζεται η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Πρόεδρος εξελέγη ο Κώστας Πεφάνης μετά από πρόταση της διοίκησης.

Έλαβε 17 ψήφους. Υπήρξαν 11 λευκά και ένα άκυρο (ο φάκελος περιείχε δύο λευκά ψηφοδέλτια). Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η Αναστασία Ιωσηφίδου. Έλαβε 20 ψήφους. 6 λευκά και 4 άκυρα. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκλεγεί ο Σωτήρης Δεληκάρης.

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν οι Σωτηριάδης, Πετρόπουλος, Κουνάκος, Δεληκάρης, Τσαπανίδης, Κουφατζής, Τσουρουκίδης, Ξανθόπουλος, Καλανταρίδης και Γουνελάς. Οι περισσότεροι δικαιολογημένα. Ο Χρήστος Ποτόλιας δήλωσε αποχή από τις ψηφοφορίες ενώ ο Νίκος Μαυρίδης λόγω αργοπορίας δεν έλαβε μέρος στην πρώτη ψηφοφορία. Το κλίμα είναι καλό.

Πριν τη συνεδρίαση ο κ. Μουριάδης δήλωσε ότι δεν αλλάζουν οι αντιδήμαρχοι. Εντός 10 ημερών θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τους προέδρους των νομικών προσώπων. Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει πάλι μάλλον τη Δευτέρα 17 Γενάρη, συνεδρίαση στην οποία θα κοπεί βασιλόπιτα του νέου έτους. Η συνεδρίαση αυτή θα είναι μικτή ενώ αυτή που είναι σε εξέλιξη είναι δια ζώσης στη Μ. Λέσχη.

Διαβάστε επίσης