• 25 Απριλίου 2024,

Δεν μπορεί , θα καλοκαιριάσει ….

 Δεν μπορεί , θα καλοκαιριάσει ….

Το τελευταίο πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας που επηρέασε απο την Παρασκευή μέχρι και χθες Δευτέρα σταδιακά όλη την Ελλάδα εκτός απο φαινόμενα έφερε και μια σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας αφού κάποια στιγμή στην διάρκεια του τριημέρου που πέρασε αναρωτηθήκαμε αν ήταν καλοκαίρι ή Φθινόπωρο.

Ο κόσμος και ιδιαίτερα τα παιδιά που τελειώσανε και τις σχολικές τους υποχρεώσεις έχουν φοβερή όρεξη να βγούνε έξω να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν και δεν μπορούν με αυτά τα καιρικά φαινόμενα που “χτυπάνε” κάθε Σαββατοκύριακο.

Όλη την εβδομάδα την παλεύουμε και τα Σαββατοκύριακα μας παλεύει.

Άλλη μια επίθεση τρομοκρατική στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Βόρειο αλλα αυτή την φορά ήταν το πρώτο που είχε στόχο μουσουλμάνους στο θρήσκευμα πολίτες.

Ο οδηγός του ΒΑΝ πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω σε πλήθος πιστών που μόλις είχανε βγεί απο το ΤΕΜΕΝΟΣ.

Καταλαβαίνετε οτι με αυτό το “χτύπημα” ξεκινάει ένας νέος γύρος επιθέσεων στο πλαίσιο των αντιποίνων.

Πάντως φαίνεται οτι μετά την χθεσινή Δευτέρα μπαίνουμε και ουσιαστικά στην καλοκαιρινή περίοδο με καλοκαιρινές κυρίως θερμοκρασίες αφού φαίνεται οτι ο καιρός στρώνει και τα φαινόμενα που μας επηρέαζαν μέχρι σήμερα τελειώνουν.

Μπορεί να χάσαμε τον Ιούνιο αλλά έχουμε μπροστά μας άλλους δύο μήνες που θα είναι ,θέλουμε να πιστεύουμε , άκρως καλοκαιρινοί μήπως και προλάβουμε να ρεφάρουμε.

Το SURVIVOR αποθεώνει τον Ντάνο τον οποίο και μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις τον βάζει να αγνωίζεται με όλη την ομάδα των ΜΑΧΗΤΩΝ.

Ενώ θα περιμέναμε όλοι να γίνει η Ένωση και οι δύο ομάδες να γίνουν μία τελικά παρέμειναν δύο και έχουμε τον Αγγελόπουλο εναντίον όλων.

Είναι μια απο τις πιο διάσημες ξανθιές της show biz που σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να γίνει καστανή.

Ο λόγος για την μία και μοναδική Κατερίνα Καινούργιου που ακόμα και η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της γίνεται θέμα στις μεγαλύτερες ειδησιογραφικές ηλεκτρονικές σελίδες της χώρας.

Η Κατερίνα θα γίνει καστανή και κάνει πρόβες στον Instagram.

Αντί να κοιτάξουμε να αλλάξουμε το χρώμα της καθημερινότητας μας στη χώρα αυτή που είναι μαύρο – κατράμι  σαν το μαλί του Πασχάλη του τραγουδιστή καθόμαστε και ασχολούμαστε με το χρώμα στο μαλλί της Καινούργιου.

Ο πρόεδρος της Κόστα Ρίκα έκανε προχθές δηλώσεις στους δημοσιογράφους και την ώρα που μιλούσε κατάπιε μια σφήκα !

Ψύχραιμος ζήτησε λίγο νερό προκειμένου να στείλει γρήγορα την σφήκα στο στομάχι του προκειμένου να αποφύγει κάποιο ανεπιθύμητο τσίμπημα.

Πάλι καλά που δεν κατάπιε καμμιά αντιλόπη.

Μου έχουν πει για ένα περιστατικό που έγινε πριν απο χρόνια στην Θάσο όπου ένας τουρίστα έτρωγε πρωϊνό σε ένα ξενοδοχείο και πάνω στο ψωμί που το είχε αλείψει με μέλι έκατσε μια μέλισα την οποία και κατάπιε αλλα πρόλαβε να τον τσιμπήσει στον φάρυγγα που πρήστηκε , έκλεισε και ο άτυχος τουρίστας πέθανε.

Μα είναι δυνατόν ;

Και όμως είναι …

Αυτό είναι που λέμε οτι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Λυσάξανε να δίνουν ευχές για καλό χειμώνα μέσα απο το facebook διάφοροι την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που είναι αλήθεια οτι μόνο καλοκαιρινό δεν ήταν.

Θα ήθελα να ήξερα τι θα γράφουν αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι σε καμμιά εβδομάδα που θα αρχίσουν οι καύσωνες γιατί δεν τους γλυτώνουμε.

Ηδη την Παρασκευή η ΕΜΥ δίνει εδώ για την πόλη μας 32 βαθμούς.

Θα φάμε καλά και τον Ιούλιο και πολύ περισσότερο τον Αύγουστο. Θα τις ψάχνουμε αυτές τις δροσερές μέρες του Ιούνη αλλά δεν θα τις βρίσκουμε πουθενά.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα πάμε καλά αλλα μπορούμε να πάμε και καλύτερα.

Ως παίκτες ψυχολογίας κοιτάμε να έχουμε καλή ψυχολογία γιατί μόνο με καλή ψυχολογία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα την καθημερινότητα που έχει καταντήσει να είναι μια διαχείριση προβλημάτων.

Ψηλά το κεφάλι , μην παραδίνεστε και να μην χάνετε το κουράγιο και την πίστη σας.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και τα καλύτερα παιδιά δεν μεγάλωσαν ακόμα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης