Δεν χάνει η Ρουμανία (Vid)

 Δεν χάνει η Ρουμανία (Vid)

Σάββατο (23/03) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς εθνικών ομάδων, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020, με την Εθνική μας να ρίχνεται κι αυτή στη μάχη, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Λίχτενσταϊν. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Betrebels.

Τρομερά βελτιωμένοι οι Ρουμάνοι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τα προκριματικά του Euro 2020 και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σουηδία και Ρουμανία. Η Σουηδία παρουσιάζει ασταθή εικόνα από το Μουντιάλ και μετά, δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και στη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων γενικότερα και κόντρα στην ιδιαιτέρως “σφιχτή”, Ρουμανία, πιθανόν το πρόβλημά της να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Οι Ρουμάνοι από την πλευρά τους είναι αισθητά βελτιωμένοι με τον Κόντρα στον πάγκο, στο Nations League μέτρησαν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο και πιστεύουμε πως στη σημερινή πρεμιέρα, έχουν ό,τι χρειάζεται για να μην ηττηθούν. Το Χ2 σε απόδοση 2.10 έχει αξία και θα μπει στις επιλογές μας.

Δεν ξεφεύγει το σκορ στην Ισπανία

Παραμένουμε στα προκριματικά του Euro και περνάμε στην κόντρα της Ισπανίας με τη Νορβηγία. Σαφώς και το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ισπανία, ωστόσο οι “φούρια ρόχας” δείχνουν να έχουν χάσει αρκετή από τη μεσοεπιθετική ποιότητα που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην κυριαρχούν σε απόλυτο βαθμό όπως συνήθιζαν. Σήμερα, υποδέχονται τη Νορβηγία με αρκετά εναλλακτικό ρόστερ, και η καλή αμυντική λειτουργία των “βίκινγκς” αναμένεται να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τους γηπεδούχους. Πιστεύουμε πως δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, επομένως θα πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.15.

Goal/Goal από το Νησί

Συνεχίζουμε με League One Αγγλίας και το παιχνίδι Γουόλσολ – Μπάρνσλεϊ. Οι δυο ομάδες έχουν ισχυρότατο κίνητρο στο σημερινό ματς, με τη διαφορά ότι η Γουόλσολ παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Μπάρνσλεϊ είναι στη 2η θέση και θέλει να παραμείνει εκεί ώστε να κρατάει την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά την απευθείας άνοδο. Περιμένουμε γρήγορο τέμπο και γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85, ένα σημείο όπου έχει επαληθευτεί στα 11/13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Γουόλσολ.

Υψηλό σκορ στο Μανρέσα – Μπούργος

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και την αναμέτρηση Μανρέσα – Μπούργος. Η Μπούργος, με ρεκόρ 10-13, φιγουράρει στην 11η θέση της βαθμολογίας, δύο νίκες μακριά από την 8η Τενερίφη. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 66-62 επί της Ανδόρρα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει υποστεί μόλις μία ήττα, στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα (97-88). Μακριά από τη βάση της, εμπλέκεται κατά κανόνα σε παιχνίδια με υψηλό σκορ, στις φετινές της “εξόδους” για την ACB δέχεται 86.3 πόντους κατά μέσο όρο και πετυχαίνει 82.5. Θα πάμε, επομένως, με το Over 152.5 πόντους, σε απόδοση 1.86.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στο Λίχτενσταϊν!

Λίχτενσταϊν – Ελλάδα

Link: https://www.youtube.com/embed/dRgYEJlI2hk

Κώδικας: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dRgYEJlI2hk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης