• 19 Απριλίου 2024,

Δεν χωράς πουθενά ….

 Δεν χωράς πουθενά ….

Το σημερινό κορίτσι που φιλοξενεί η σελίδα μας είναι ένα κορίτσι που όπως διαπιστώνετε και εσείς δεν χωράει εύκολα μέσα στον φώτο.

Υπάρχουν και αυτά τα κορίτσια που δεν μπαίνουν σε πλαίσιο.

Αυτά τα κορίτσια τα καλοκαιρινά που θα πρέπει για λίγο να ξεχάσουμε αφού είμαστε σε μια φάση αναμονής για τον φετεινό χειμώνα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός και αυτή την εβδομάδα με καλές θεμοκρασίε αλλά και ηλιόλουστες ημέρες.

 

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι με τις επιχειρηματικές κινήσεις που γίνονται και στην αγορά της Καβάλας με πολυεθνικές εταιρίες να έρχονται και να λειτουργούν σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα ή ορόφους αλλάζει αργά αλλά σταθερά το τοπίο της αγοράς με τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις να απειλούνται πολύ σοβαρά.

ΖΑRA – ZARA HOME  – H& και ένα σωρό άλλες εταιρίες πολυεθνικές που είναι έτοιμες να κάνουν τον άνοιγμα τους και στην αγορά της Καβάλας ή να επεκταθούν.

Τα προηγούμενα χρόνια εγκαταστάθηκαν σε πρωτεύουσα – συμπρωτεύουσα ακολούθησαν οι μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και ήρθε η δική μας σείρα.

Συνήθως οτι μαγαζί κλείνει στην αγορά  ανοίγει ξανά απο κάποια εταιρία πολυεθνική.

 

Και ενώ μαγαζιά φιλέτα έχουν μπεί στο μάτι επώνυμων εταιριών ένδυσης και υπόδησης το ένα μετά το άλλο ανοίγουν και τα cafe αυτής της νέας μόδας του take away αφού αρχές Νοέμβρη θα είναι έτοιμο άλλο ένα στη Ραψάνη (δίπλα στο έπιπλο) της γνωστής αλυσίδας CAFFEINE.

Μετά τον Αμυγδαλεώνα που ανοίγει άλλο ένα coffee islands υπάρχει στο πρόγραμμα απο την ίδια εταιρία για ένα ακόμα καφέ  στις Κρηνίδες και ένα στο Λιμένα της Θάσου.

Κάθε λιμάνι και καυμός κάθε βήμα espresso διπλός.

 

Ρε μήπως ο ντόρος που γίνεται για το κορμί της Κορινθίου είναι στημένος προκειμένου η ηθοποιός να κάνει αβέρτα φωτογραφήσεις ;

Το γράφω αυτό γιατί μετά απο κάθε τολμηρή της φωτογράφηση ακολουθεί ένας χαμός για τις παρεμβάσεις που γίνονται στις φωτογραφίες αυτές με το γνωστό και θαυματουργό Photoshop  προκειμένου το Μαράκι να βγεί αψεγάδιαστο.

Και πριν καλά – καλά καταλαγιάσει η σκόνη απο την τελευταία φωτογράφηση έρχεται η επόμενη και πλέον η Κορινθίου που στην υποκριτική έχει μείνει λίγο πίσω γιατί δεν έχει και τόσες πολλές προτάσεις κάνει φωτογραφήσεις και βγάζει ίσως και μεγαλύτερο μεροκάματο.

 

Ο Χατζηνικολάου ευχήθηκε στον Μακάριο Λαζαρίδη να είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας και για να το λέει ο Χατζηνικολάου η συμμετοχή του έχει κλειδώσει.

Ο Xατζηνικολάου δεν μιλάει ποτέ κουτουρού και κυρίως δεν πετάει τις ευχές του.

Αυτό σημαίνει οτι το επόμενο διάστημα ο Μακάριος όλο και περισσότερο θα βρίσκεταi στην πόλη της Καβάλας.

Ο Κυργιάκος του διαμήνυσε οτι η πολιτική του αναβάθμιση περνάει μέσα απο την κρίση του λαού στην οποία και θα πρέπει να εκτεθεί.

Και αυτό θα κάνει ο Μακάριος ο οποίος έχει φιλοδοξίες να είναι στέλεχος πρώτης γραμμής στην επόμενη κυβέρνηση του Μητσοτάκη του Κυργιάκου.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα ανεβούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ ενώ σύμφωνα με το νέο κοινωνικό τιμολόγιο θα υπάρχουν λογαριασμοί μέχρι και 80 % φθηνότεροι.

Λέτε να είναι έτσι ή μας κάνουν πλάκα ρε παιδιά ;

Το γράφω αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο για αυξήσεις ακούμε στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Μακάρι οι αυξήσεις να γίνουν μειώσεις.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης