• 20 Απριλίου 2024,

Δεν φαίνεται να ξεμπερδεύουμε εύκολα !

 Δεν φαίνεται να ξεμπερδεύουμε εύκολα !

Καταδίκη του Σαρκοζί και σε δεύτερο βαθμό για διαφθορά που σημαίνει 3 χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων αλλά και 1 χρόνο με ηλεκτρονικό βραχιόλι.

Το ηλεκτρονικό βραχιόλι είναι αυτό που γλυτώνει τον πρώην Γάλλο πρόεδρο από την φυλακή.

Καταλαβαίνετε ότι αυτή η απόφαση είναι πρωτοφανής για ένα πρώην Γάλλο πρόεδρο.

 

Στην τελική ευθεία των εκλογών ο Μητσοτάκης έχει βαλθεί να μας πείσει ότι η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του άσχετα αν για κάποια χρόνια ήταν σε διάσταση.

Τα προβλήματα  που προέκυψαν κάποια στιγμή μεταξύ τους ξεπεράστηκαν με την βοήθεια ψυχολόγου, σύμφωνα  πάντα με τα λεγόμενα του, και πλέον το ζευγάρι ζει σε πελάγη ευτυχίας.

Μακάρι να είναι πάντα έτσι !

 

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι και ο Μάιος θα βγει με καιρική αστάθεια και πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ίδια αστάθεια θα μας συνοδεύσει και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

 

Σε αρκετούς κακοφάνηκε η δημόσια στήριξη του Διονύση Σαββόπουλου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με συνέντευξη του στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο Διονύσης είπε ότι τους σέβεται όλους αλλά εμπιστεύεται μόνο τον Κυριάκο.

«Ας κρατήσουν οι χοροί…»  είναι το δικό μας σχόλιο.

 

Μέχρι και από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επιστρατεύει όλα τα μέσα που έχει προκειμένου να πείσει να τον ψηφίσουν όσο δυνατόν γίνεται περισσότεροι.

Όταν κάθεται απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου καταλαβαίνετε ότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι.

 

Το νέο αμόρε του Ντέμη Νικολαϊδη είναι η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου που είναι 39 ετών και είναι σαν  τα κρύα  τα νερά το κορίτσι.

Είναι μαζί από τα τέλη του 2022 και σήμερα ζουν μάλιστα κάτω από την ίδια στέγη.

 

O  Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε ότι στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίζουμε το 80% του αποτελέσματος των εκλογών ενώ πριν τα μεσάνυχτα θα έχουμε την πρώτη εικόνα για τους σταυρούς.

Καταλαβαίνετε ότι ψηφιακά η  χώρα είναι πλέον σε ένα άλλο επίπεδο.

 

Αύριο Σάββατο , παραμονή των βουλευτικών  εκλογών το  «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ» έχει ετοιμάσει και θα προβάλλει  ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα ερμηνεύσει πλειάδα αξιόλογων  τραγουδιστών πλαισιωμένοι από την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης