• 24 Απριλίου 2024,

Δεν μας τρομάζουν τα νέα μέτρα …

 Δεν μας τρομάζουν τα νέα μέτρα …

Όπως καταλαβαίνετε αυτή την εποχή το ενδιαφέρον βρίσκεται μεταξύ ΜΑΛΤΑΣ και Αγίου Δομίνικου στην Καραϊβική.

Στην ΜΑΛΤΑ υπήρξε μια συμφωνία που αν και κακή με μέτρα ανεπιθύμητα θα μας βοηθήσει να πάμε παρακάτω ενώ στην Καραϊβική συνεχίζονται τα γυρίσματα του Νο 1 τηλεοπτικού σώου του SURVIVOR που φαίνεται να έχει ανακάμψει οσο αφορά τα ποσοστά της τηλεθέασης μετά το τροχαίο που έγινε με το στάγιερ των ΜΑΧΗΤΩΝ.

Μάλιστα στο προχθεσινό επεισόδιο για πρώτη φορά προς αποχώρηση Χανταμπάκης , Χρανιώτης και Ντάνος , ο Αγγελόπουλος.

Καταλαβαίνετε και εσείς που παρακολυοθείτε παιχνίδι οτι αυτός με τις περισσότερες πιθανότητες για να φύγει έχει ο Χανταμπάκης μετά ο Χρανιώτης και τελευταίος ο Ντάνος που έχει φανατικό τηλεοπτικό κοινό που μέχρι σήμερα τον στηρίζει με μανία και έχει στόχο να τον στείλει και στην τελική φάση του παιχνιδιού. Θέλω για άλλη μια φορά να τονίσω οτι την ίδια εποχή στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου γυρίζεται και το τούρκικο SURVIVOR και να επαναλάβω οτι η παραγωγή και των δύο σώου είναι τούρκικη.

Τώρα οσο αφορά τα νέα μέτρα που συμφωνήθηκαν στην ΜΑΛΤΑ τολμώ να πω οτι δεν μας τρομάζουν όπως λέει και ένα τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Έτσι και αλλιώς σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε πρόσφατα οι έλληνες που πληρώνουν φόρους και χαράτσια είναι ελάχιστοι.

Οι περισσότεροι αδυνατούν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν χρέη πιστεύοντας οτι δεν θα αργήσει η εποχή που θα γίνει καλύτερο το οικονομικό περιβάλλον της χώρας και θα μπορέσουν να μπουν σε τροχιά αποπληρωμής αυτών των χρεών.

Βέβαια ο Τσίπρας που αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχει και αυτή η συμφωνία της Μάλτας στέλνει το μήνυμα στους εταίρους οτι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί τίποτα αν η Ελλάδα δεν πάρει συγκεκριμένα μέτρα για το χρέος.

Πρώτα το χρέος και μετά τα χαράτσια είναι το σύνθημα.

Πάντως να είστε σίγουροι οτι μετά την Μάλτα όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και είμαστε έτοιμοι και εμείς και οι δανειστές μας για να περάσουμε σε μια άλλη φάση που ελπίζουμε οτι θα μας φέρει πιο κοντά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και βάσικά στην αλλαγή του κλίματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η συμφωνία θα επικυροποιηθεί μετά του Θωμά και συμφωνία θα έχουμε τον Μάϊο.

Ο καλύτερος μήνας λέω εγώ αφού στον Απρίλη τον ψεύτη δεν έχουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη.

Οσο αφορά τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας σύμφωνα με την ΕΜΥ θα είναι καλός και αρκετά νορμάλ για την εποχή με θερμοκρασίες σαφώς καλύτερες απο οτι τις προηγούμενες ημέρες που νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ ζοριζόμασταν.

Θα υπάρχει μια αστάθεια που μπορεί να μας επηρεάσει με ασθενείς βροχές την Μεγάλη Τετάρτη αλλα και το Μεγάλο Σάββατο.

Θέλω να πιστεύω οτι την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ ο καιρός θα μας κάνει την χάρη και θα επιτρέψει να ψήσουμε έξω είτε το κατσικάκι μας είτε το κοκορέτσι μας είτε τα μπριζολάκια μας χωρίς να αποκλείεται βέβαια η σίγουρη επιλογή του φούρνου.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΑΛΦΑ σταματάει την εκπομπή της Σπουροπούλου που παίζει αν δεν κάνω λάθος Σαββατοκύριακα και μέχρι και πρότεινος ήταν το βαρύ πυροβολικό της πρωϊνής ζώνης του καναλιού.

Ο πιο πιθανός λόγος είναι τα νούμερα τηλεθέασης αφού και η Σπυροπούλου ανήκει στην κατηγορία της Καινούργιου που βρέθηκε να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση απο σπόντα.

Ούτε η Σπυροπούλου , ούτε η Καινούργιου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους δεν μπορούν με τίποτα να γίνουν Μενεγάκη γιατί αγαπητοί μου αναγνώστες Μενεγάκη δεν γίνεσαι αλλα γεννιέσαι!

Και να ξέρετε οτι η Ελένη η Μενεγάκη φέτος το ΠΑΣΧΑ θα το γιορτάσει στα Άχλα της Άνδρου και οχι σε προορισμό εξωτικό όπως έγινε πέρσι που έφυγε για Καραϊβική με τον καλό της.

Μάλιστα φέτος θέλει να είναι στο νησί απο την Μεγάλη Πέμπτη για να αναλάβει προσωπικά το βάψιμο των αυγών.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε η ιδανική ώρα για γυμναστική είναι νωρίς το πρωί.

Βέβαια αν με ρωτάτε εμένα ιδανική ώρα για καθετί που κάνουμε είναιη ώρα που μας βολεύει.

Έτσι όπως έχει γίνει η ζωή μας αυτό που μετράει είναι να τα χωράμε όλα στην διάρκεια της ημέρας.

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη στους λογαριασμούς των δικαιούχων το 50% της πρώτης δόσης των οικγενειακών επιδομάτων διότι το κράτος είναι γνωστό οτι κάνει εκπτώσεις μόνο όταν είναι να πληρώσει.

Οταν είναι να εισπράξει τα θέλει όλα και τα θέλει χθες. Φυσικά το μόνο που έχει μείνει να πληρώνει το κράτος στους έλληνες φορολογούμενους πολίτες είναι αυτό το επίδομα το οποίο και αυτό το πληρώνει με το ζόρι και μισό. Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας γράφω.

Λοιπόν λεβέντες αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή μεγάλη εβδομάδα.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Μετά το 2-0 της Καλαμαριάς επί της Δόξας η ομάδα του Μπίρου θα πρέπει να προετοιμάσει άλλη μια αγωνιστική χρονιά στην μίζερη κατηγορία της Γ’ Εθνικής.

Κρίμα για τον άνθρωπο αυτό που μπήκε να βοηθήσει την ομάδα της Δόξας και πέταξε 700 χιλιάδες ευρώ χωρίς η ομάδα του να μπορέσει να αλλάξει κατηγορία.

Ο χρόνος θα δείξει αν αντέχει να υποστηρίξει την ομάδα άλλη μια αγωνιστική χρονιά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης