Δεν πάω πουθενά-πουθενά , εδώ θα μείνω!

 Δεν πάω πουθενά-πουθενά , εδώ θα μείνω!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανούν τα αποτελέσματα της επικοινωνιακής επίθεσης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους αγρότες η οποία βέβαια συνοδεύτηκε και από μία δέσμη νέων μέτρων προστασίας του αγροτικού εισοδήματος.

Οι αγρότες προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος , έχουν επιστρέψει στα μπλόκα τους και αναμένεται να τοποθετηθούν σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων τους τις επόμενες ημέρες.

Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις  αν και τα μέτρα που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Μητσοτάκης είναι προς την σωστή κατεύθυνση δεν φαίνεται να αρκούν προκειμένου οι αγρότες να επιστρέψουν στα χωράφια τους.

 

Από χθες Δευτέρα ζούμε τις Αλκυονίδες ημέρες  που μας προσφέρουν ωραίες ηλιόλουστες ημέρες με ωραίες Φθινοπωρινές  θερμοκρασίες.

Τουλάχιστον μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο ο καιρός θα είναι καλός και χαλάει από την ερχόμενη Κυριακή με την αστάθεια και τις βροχές  να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της αλλαγής αυτής.

 

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Έκανε λάθος αγορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι είναι Γλυφάδα και του βγήκαν Θρακομακεδόνες .

Η πιο πετυχημένη τοποθέτηση που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και μετά την εκλογή του Κασσελάκη ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο Λάκης έκανε και μία επίσης πολύ πετυχημένη πρόβλεψη ότι ο Πολάκης θα φύγει και αυτός από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα πάρει μαζί του και τον Κασσελάκη αφού κανείς από τους δύο δεν μπορεί να σταθεί πλέον σε αυτό το κόμμα.

Και βέβαια το ερώτημα μετά και από αυτή την πρόβλεψη είναι τι θα γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ που μάλλον θα πέσει σε νέα δίνη η οποία θα απειλήσει ακόμα και την ύπαρξη του ως κόμμα.

 

Ο Φλεβάρης ως μήνας έχει ένα βαθμό δυσκολίας αφού εκτός από τις αυξημένες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων σε ΙΚΑ (δώρο Χριστουγέννων) έχει και την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Να υπενθυμίσουμε για όσους το έχουν ξεχάσει ότι η τελευταία ημέρα προθεσμίας για την  πληρωμή των τελών κυκλοφορίας είναι η Πέμπτη 29/2.

 

Το μόνο που δεν μας είπανε όλες αυτές τις ημέρες που ξετυλίγεται το κουβάρι της παραβατικής δράσης  του Κώστα Πολυχρονόπουλου είναι ότι είναι μέλος της Greek Mafia !

 

Είναι πολύ ευχάριστη η είδηση ότι το ακίνητο που για χρόνια στέγαζε το Body Line επί της Ερυθρού θα αποκτήσει και πάλι ζωή αφού σύμφωνα με πληροφορίες εκεί θα μεταφερθούν τα γραφεία της ΔΕΗ.

 

Είναι κρίμα ένα τέτοιο ακίνητο στο κέντρο της πόλης να μένει ανεκμετάλλευτο.

 

Την περασμένη Κυριακή είδαμε το τρίτο από τα δώδεκα  συνολικά επεισόδια της πολυδιαφημισμένης  τηλεοπτικής σειρά του ΜΕΓΚΑ FAMAGUSTA.

Να σας θυμίσουμε ότι το σήριαλ είναι εβδομαδιαίο και προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης