Dark Mode Light Mode

Δεν τον ξεχνούν τον Γιάννη Αρτόπουλο συνάδελφοι- φίλοι- συγγενείς

Με την παρουσία 1.000 και πλέον θεατών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/5) στην Τεχνόπολη της Αθήνας συναυλία που διοργάνωσε η ΣΤΑΖΟΕ (Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις) για τη μνήμη και την ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου συμπολίτη Γιάννη Αρτόπουλου.

Στη σκηνή πολλοί και γνωστοί τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Μελίνα Ασλανίδου, η Γιώτα Νέγκα και τόσοι άλλοι. Μεταξύ του ακροατηρίου η σύζυγος του Γιάννη, ο ανήλικος γιος του, τα αδέλφια του. Αρκετοί συγγενείς και φίλοι. Όλοι ταξίδεψαν από την Καβάλα στην Αθήνα για αυτόν και μόνο τον λόγο.

Ειδικά οι συγγενείς έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συναδέλφους του Γιάννη και τους καλλιτέχνες. Δήλωσαν όλοι ότι είναι στο πλευρό της οικογένειας για να τη βοηθήσουν αν και όταν παραστεί ανάγκη. Πριν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μεταξύ των ομιλιών για τον Γιάννη Αρτόπουλο, προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες του. Οι περισσότερες την ώρα της δουλειάς. Στις συναυλίες, στις εκδηλώσεις και στα διάφορα καταστήματα.

Ήταν μια αληθινή ενέργεια συμπαράστασης. Ένα ειλικρινές ενδιαφέρον. Ο Γιάννης Αρτόπουλος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στην Εγνατία οδό πέρσι το Καλοκαίρι. Ταξίδευε για να προετοιμάσει συναυλία που θα γίνονταν στην πόλη των Ιωαννίνων.

Προηγούμενο άρθρο

Προσφυγή για το έργο του σιδηρόδρομου

Επόμενο άρθρο

Κώστας Αντωνιάδης: «Ότι είχα να προσφέρω στην αυτοδιοίκηση, το πρόσφερα»