• 19 Μαΐου 2024,

 «Δεν υπάρχουν κενά στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας»

  «Δεν υπάρχουν κενά στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας»

Τον περασμένο μήνα η Τάνια Ελευθεριάδου και ο Γιάννης Ραγκούσης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για την έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Απάντησε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Λευθέρης Οικονόμου.

Η απάντηση του μνημονεύει πρόσφατες μεταθέσεις και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στη Διεύθυνση Καβάλας δεν υπάρχουν κενά.

Η απάντηση αναφέρει ειδικότερα ότι: « Σε απάντηση του ανωτέρω μέσου κοινοβουλευτικού ελέγχου και πλέον των διαλαμβανόμενων στο υπ’ αριθ. 7017/4/23172-γ’ από 17-10-2019 έγγραφό μας, επί της με αριθμό 973/ 27-09-2019ερώτησης  της ιδίων, από κοινού, Βουλευτών, σας γνωρίζουμε ότι, σε ό,τι αφορά στη Διεύθυνση Αστυνομίας (Δ.Α.) Καβάλας, προκηρύχθηκε, κατά τις τακτικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, ικανός αριθμός θέσεων προσωπικού διαφόρων βαθμών, οι οποίες καλύφθηκαν στο σύνολό τους, ενώ υφιστάμενη αυτής Υπηρεσία ενισχύθηκε με έναν (1) αστυνομικό υπάλληλο, ως αιρετό μέλος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο η Δ.Α. Καβάλας, όσο και ευάριθμες –υφιστάμενες αυτής-Υπηρεσίες δε διαθέτουν εν συνόλω κενά στην οργανική δύναμη του αστυνομικού προσωπικού τους».

Διαβάστε επίσης