Δεν υπολογίζει τον Λίτσκα ο Δερμιτζάκης – Βλέπει μόνο τον Ορφέα Ξάνθης

 Δεν υπολογίζει τον Λίτσκα ο Δερμιτζάκης – Βλέπει μόνο τον Ορφέα Ξάνθης

Ο ΑΟΚ προετοιμάζεται για τη δύσκολη έξοδο της Κυριακή στην Ξάνθη με αντίπαλο τον Ορφέα. Εκεί που θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό και την ισοπαλία με το Νέστο Χρυσούπολης.  Παίζει μάλιστα σε μια έδρα όπου δεν έχει και καλή παράδοση.  Ζορίζεται κάθε χρόνο με τον Ορφέα Ξάνθης.

Κάθε απώλεια βαθμών είναι απαγορευτική. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει τον Γιώργο Λίτσκα που είναι τιμωρημένος. Δεν έχει άλλη απουσία για το Κυριακάτικο παιχνίδι.  Ζέρης, Τσούτσης, Γιατσβίνοβιτς είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσουν τους μικροτραυματισμούς τους.

Η επιστροφή του Κέρθι

Ο Βαγγέλης Κέρθι επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό σε επίσημο παιχνίδι του ΑΟΚ. Είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 22 Οκτωβρίου σε προπόνηση της ομάδας ενώ βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα είχε ξεκινήσει και βασικός την 1η αγωνιστική στο 1-0 μέσα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.   Μετά από 3,5 μήνες περίπου έπαιξε αλλαγή με το Νέστο την Κυριακή που  μας πέρασε, στα τελευταία λεπτά.

Λίγες οι κενές  θέσεις στο λεωφορείο

Το λεωφορείο που ναυλώνει η διοικούσα για το ματς της Κυριακής γεμίζει και οι κενές θέσεις που απομένουν είναι λίγες.  Δηλώσεις συμμετοχής στο Ψητοπωλείο Δεληκάρης και η αναχώρηση Κυριακή στη 13.00 από την παραλιακή.

 

 

Διαβάστε επίσης