Δερμιτζάκης, Κετσιεμενίδης είδαν μαζί τη μεγάλη νίκη του Κεραυνού Πέρνης με 1-0 επί του Πανσερραϊκού( φωτογραφίες)

 Δερμιτζάκης, Κετσιεμενίδης είδαν μαζί τη μεγάλη νίκη του Κεραυνού Πέρνης με 1-0 επί του Πανσερραϊκού( φωτογραφίες)

 Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης αντίπαλοι αύριο στους δυο πάγκους του ΑΟΚ και του Νέστου, δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης όπου παρακολούθησαν μαζί στην κερκίδα τη μεγάλη νίκη του Κεραυνού Πέρνης με 1-0 επί του Πανσερραϊκού.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σ` ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο(ήρωες οι 22 ποδοσφαιριστές) το πέτυχε στο 79` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Χαλπέτης.

Πέναλτι που το κέρδισε ο ίδιος. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στα πρώτα 30 λεπτά ενώ ο Κεραυνός σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και πήρε μια μεγάλη νίκη που ουσιαστικά κρίνει και την παραμονή του. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε γήπεδο που δυστυχώς δεν γινόταν να παιχθεί σωστό ποδόσφαιρο.

Ο Πανσερραϊκός απείλησε στο Α` μέρος με τον Παπαβασιλείου στο 13` και τους Ομπόσου στο 38` και Ζώβληκα στο 45+(η μεγαλύτερη ευκαιρία).

Ο Κεραυνός απείλησε άμεσα στο 43` με σουτ του Χαριτίδη που έσωσε ο Στεφανίδης σε κόρνερ και κεφαλιά του Γεωργιάδη που πάνω στη γραμμή πάλι ο Στεφανίδης είπε όχι.

Στην επανάληψη ο Κεραυνός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60` όταν από σέντρα του Χατζηκυριάκου το εντυπωσιακό σουτ που επιχείρησε ο Χαριτίδης κατέληξε λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιώρογλου, Μπαντάνης 20` λ.τ Κωνσταντάρας, Μαρκάκης, Καλτσάς, Λεγάτος, Χατζηκυριάκου, Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Χαριτίδης 65` Τζιβανόπουλος , Χαλπέτης 81` Παναγιώτου.

Πανσερραϊκός: Στεφανίδης, Κεχαγιάς, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Πολύζος 33` Παπαδόπουλος, Μακούσης, Ζιώγας, Ζώβληκας, Παπαβασιλείου 70` Πέτρου Ομπόσου.

* Στον άλλο σημερινό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής ο Αετός Οφρυνίου ήταν καλύτερος αλλά περιορίστηκε στο 0-0 με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Διαβάστε επίσης