• 19 Μαΐου 2024,

Δέσμευση Παύλου Ζησίμου: «Ως διοίκηση θα είμαστε δυναμικοί και διεκδικητικοί»

 Δέσμευση Παύλου Ζησίμου: «Ως διοίκηση θα είμαστε δυναμικοί και διεκδικητικοί»

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ήταν εχθές ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Παύλος Ζησίμου, επικεφαλής του συνδυασμού Ανανέωση Τώρα. Ο κ. Ζησίμου μίλησε και πάλι για όλα τα θέματα της προεκλογικής επικαιρότητας, με την ευκαιρία των ψηφοφοριών που αρχίζουν αύριο στη Θάσο, θα συνεχίσουν δε τη Δευτέρα και την Τρίτη στο κτήριο του Επιμελητηρίου στην Καβάλα.

Αν εκλεγούμε θα είμαστε δυναμικοί, διεκδικητικοί και παρόντες στα προβλήματα, είπε για τη δική του εποχή στο Επιμελητήριο ο κ. Ζησίμου. Για την παρελθούσα περίοδο και την απερχόμενη διοίκηση του φορέα, σημείωσε πως έχασε την επαφή της με τα μέλη του Επιμελητηρίου, οδηγώντας το φορέα σε ένα «κλειστό οργανισμό για λίγους».

Σχετικά με το πώς θα διοικήσει το Επιμελητήριο, εάν κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Ζησίμου παρέπεμψε στην ιστοσελίδα του, όπου υπάρχουν αναλυτικά όλες οι προτάσεις για τη νέα περίοδο του επιχειρηματικού φορέα. Το πρόγραμμά μας και οι προτάσεις μας, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Ζησίμου, μας δεσμεύουν. Ενώ ανέφερε ότι στόχος του ιδίου και της παράταξής του είναι όχι μόνο η εκλογική νίκη αλλά και η αυτοδυναμία.

Μιλώντας αορίστως από τη μία και συγκεκριμένα από την άλλη για τους αντιπάλους του, ο κ. Ζησίμου αναφέρθηκε σε κάποιους οι οποίοι γαντζώθηκαν σε μία καρέκλα επί είκοσι χρόνια και με τίποτε δεν επιθυμούν να τη χάσουν. Είμαστε μια νέα γενικά επιχειρηματιών και τα μέλη θα πρέπει να μας εμπιστευθούν, υποσχόμαστε διαφάνεια παντού, επεσήμανε ο κ. Ζησίμου.

Αναφορικά με το Βιοτεχνικό Πάρκο, υποσχέθηκε κίνητρα για τη μεταστέγαση των επιχειρήσεων. Θέλουμε να έχουμε ποσοστό 51% της εταιρείας του ΒΙΟΠΑ, δήλωσε ο κ. Ζησίμου. Σχετικά με το εκθεσιακό κέντρο παρουσίασε το σκεπτικό του, βάσει του οποίου με το μέλλον και την αξιοποίηση θα ασχοληθούν πολλοί άνθρωποι, καταθέτοντας περισσότερες ιδέες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ δυνατό.

Οι δηλώσεις του κ. Ζησίμου ολοκληρώθηκαν τονίζοντας τα εξής: «Καλώ τα μέλη του Επιμελητηρίου από όλη την περιφερειακή ενότητα Καβάλας να προσέλθουν στις κάλπες κατά το τριήμερο, μετέχοντας στην εκλογική διαδικασία. Τους καλώ να αλλάξουν και να ανανεώσουν τη διοίκηση του Επιμελητηρίου».

Διαβάστε επίσης