• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Διαδοχικές συνεδριάσεις για τη διάλυση της δημοτικής κοινωνικής «Αλληλεγγύης»

 Διαδοχικές συνεδριάσεις για τη διάλυση της δημοτικής κοινωνικής «Αλληλεγγύης»

Σε διαδοχικές συνεδριάσεις ήταν και θα συνεχίσει να είναι αυτό το διάστημα η διοίκηση της δημοτικής κοινωνικής «Αλληλεγγύης».

Αποφασίζονται διάφορα θέματα που τα περισσότερα αφορούν τη διάλυση του νομικού προσώπου αφού από την 1η Γενάρη εντάσσεται στο Δήμο Καβάλας. Ουσιαστικά προετοιμάζεται η διάλυση που ως διαδικασία φυσικά και δεν έχει προηγούμενο. Εξ αυτού του λόγου κι ανακύπτουν ποικίλα προβλήματα, τα οποία λύνονται αμέσως.

Την Παρασκευή η διοίκηση συνεδρίασε και για αποφασίσει επί της ετήσιας συνδρομής των μελών των ΚΑΠΗ. Τα διατηρεί – για το 2024- στο ποσό των 10 ευρώ: «Εγκρίνει για το έτος 2024, το ύψος της ετήσιας συνδρομής στο ποσό των δέκα (10) ευρώ, σε όσα άτομα θέλουν να είναι εγγεγραμμένα μέλη ΚΑΠΗ και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ΚΑΠΗ».

Αντίθετα το συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει αυξήσεις στα είδη που διατίθενται στα μέλη των ΚΑΠΗ. Μικρές αυξήσεις. Π.χ. ο ελληνικός καφές που σήμερα πωλείται στα 0,50 λεπτά θα αυξηθεί κατά 10 ή 20 λεπτά. Το ίδιο θα γίνει με όλους τους άλλους καφέδες. Την τυρόπιτα (στα ΚΑΠΗ πωλείται 0,80 λεπτά), το τοστ κτλ.

Με άλλες αποφάσεις της η δημοτική κοινωνική Αλληλεγγύη ασχολήθηκε και με τα ακόλουθα: Εγκρίνει το αίτημα για διδακτική επίσκεψη του Γ΄ τμήματος βρεφονηπιοκόμων του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Καβάλας, για την πραγματοποίηση διδακτικής επίσκεψης στον χώρο του 8ου ΒΝΣ στις 30/11/2023.

Εγκρίνει το αίτημα του Δ.Σ γονέων και κηδεμόνων του 22ου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου για δωρεά δύο (2 ) στρογγυλών τραπεζιών και δέκα (10) καρεκλών τα οποία θα ενσωματωθούν στη σχολική βιβλιοθήκη για τις μικρές τάξεις του σχολείου με απώτερο σκοπό τη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ελκυστικού περιβάλλοντος που θα ενισχύει τη φιλαναγνωσία.

Διαβάστε επίσης