Διαφορετικός ΑΟΚ με Νέστο – Αποκτήθηκε ο Τέλλος μετά τους Κεφαλά, Παναγιωτόπουλο

 Διαφορετικός ΑΟΚ με Νέστο –  Αποκτήθηκε ο Τέλλος μετά τους  Κεφαλά, Παναγιωτόπουλο

Ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί διαφορετικός σε μεγάλο βαθμό, στο ματς της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης.  Πριν την Πρωτοχρονιά αποκτήθηκαν ο Δημήτρης Κεφαλάς, ο Ηλίας Ζαρωτιάδης, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ενώ χθες το απόγευμα θα ολοκληρωνόταν η απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού Θανάση Τέλλου, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με το Διγκόζη σε δυο ομάδες, τον Τύρναβο και τα Τρίκαλα.  Ο   Θανάσης Τέλλος έχει… γράψει πολλά χιλιόμετρα στις επαγγελματικές κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό (από την περίοδο 2001-02 έως και το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2004-05) στη Καλαμάτα, στην Αναγέννηση Επανομής, στο Μακεδονικό, στο Τηλυκράτη Λευκάδας, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στη Παναχαϊκή, πριν τον Τύρναβο, τα Τρίκαλα και στην Σπάρτη.  Θα ερχόταν στην Καβάλα για να υπογράψει, έχοντας προφορική συμφωνία.  Οι τρεις που προαναφέραμε το πιθανότερο είναι να ντεμπουτάρουν με το Νέστο, αφού είχαν αγωνιστικό ρυθμό στις ομάδες που αγωνιζότανε. Ο Τέλλος ήταν βασικός στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού Βόλου.

Πρώτη προπόνηση για Κεφαλά, Παναγιωτόπουλο

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ επανήλθανε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας. Απουσιάζανε οι μόνιμοι, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι. Χθες προπονήθηκαν για πρώτη φορά προπονήθηκαν ο Κεφαλάς και ο Παναγιωτόπουλος.  Ο δεύτερος θα κάνει ντεμπούτο με τον ΑΟΚ, απέναντι στην ομάδα που αγωνιζότανε από το καλοκαίρι μέχρι πρότινος. Ο Κεφαλάς έχει αγωνιστεί στη Χρυσούπολη, φορώντας τη φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, στο περσινό πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.  Ασθενείς από την προηγούμενη εβδομάδα είναι  ο Μπαντάνης και ο Πτηνόπουλος ενώ ο Μελισσόπουλος με εξάρθρωση στον αγκώνα, δε θα παίξει κόντρα στην περσινή του ομάδα.

Στην προπόνηση ο Θανάσης  Τζιτζιφάκος

Χθες προπονήθηκε με τον ΑΟΚ ο νεαρός Θανάσης Τζιτζιφάκος που αγωνίζεται στον Εθνικό Νέας Καρυάς. Ο Τζιτζιφάκος προερχόμενος από την Κ-20 της Ξάνθης, ήταν υποψήφιος το καλοκαίρι για τον Ηρακλή Καβάλας. Μάλιστα είχε ανακοινωθεί και η απόκτηση του αλλά τελικά κατέληξε στην Καρυά. Είναι διεθνής  με την Κ-15 της Ελλάδας και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.  Ο πατέρας του αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Από τους ερασιτέχνες είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του Προύντζου. Δεν αποκλείουμε στο ρόστερ να μπει και ο Τουμαντζίδης. Εχει αποκτηθεί ήδη ο Ζαρωτιάδης από τον Μ. Α Αντιφιλίππων.

Το πάρε δώσε μέχρι τώρα του ΑΟΚ, στο μεταγραφικό παζάρι

Πήρε: Ζαρωτιάδη από Μ. Α Αντιφιλίππων, Κεφαλά από Δόξα Δράμας, Παναγιωτόπουλο από Νέστο Χρυσούπολης, Τέλλο από Ολυμπιακό Βόλου.

Έφυγαν:  Λαδάκης(Δόξα Δράμας), Παβίσεβιτς(Δόξα Δράμας), Δέντσας, Γιαλούσης, Παππάς, Ζλατκόφσκι.

Ερωτηματικά: Μπρατσιάνι, Μπάτζιος, όπου δε συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης