• 17 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις Κανάκη στους 93,7

 Δηλώσεις Κανάκη στους 93,7

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ.  Ντίνος Κανάκης έκανε χθες δηλώσεις στους 93,7, τόσο για την εκκαθάριση, όσο και τις επερχόμενες εκλογές του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.  Αναλυτικά τόνισε.

*Για το αν προχωράει η εκκαθάριση: « Η εκκαθάριση είναι καθόλα έτοιμη αλλά είναι θέμα.. χρημάτων. Δε βρήκαμε χρήματα, δεν πήγαν καλά τα έσοδα. Αν πήγαινε καλά η ομάδα , θα πήγαιναν καλά και τα έσοδα και θα μπορούσαμε να βρούμε τα 18 χιλιάρικα περίπου που χρειάζονται.  Τα χαρτιά είναι έτοιμα. Δε μας κρατάει κάτι άλλο, είναι τα χρήματα.   Μας βοήθησε η εφορία και ορισμένοι άλλοι άνθρωποι για να βρούμε χαρτιά που δεν υπήρχαν.  Εγώ νομίζω ότι και αυτό θα γίνει αρκεί η ομάδα να πάει μπροστά.  Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, δε χρειάζεται να γυρνάμε πίσω»

*Για τις εκλογές του Ερασιτέχνη: « Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στις αρχές του Μάρτη, όπως ακριβώς ορίζει το καταστατικό.  Θα γίνει αρχικά ο απολογισμός και όσοι θέλουν και δικαιούνται θα είναι υποψήφιοι. Πιθανότατα να είμαι υποψήφιος αλλά όχι για πρόεδρος.  Να βοηθήσω σε ότι θέλουν,  αρκετά χρόνια έγινα πυροσβεστήρας. Ας έρθουν καινούριοι άνθρωποι, καινούρια μυαλά να βοηθήσουν την ομάδα. Μάθαμε λίγα πράγματα και θέλουμε να τους βοηθήσουμε, στο να μην πέσουν στα λάθη που πέσαμε όλοι μας».

*Για το αν θα πρέπει τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να είναι υποψήφιοι στις εκλογές: « Γιατί να μη μπούνε στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη; Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν αλλά και να εκλεχθούν. Ποιος είπε όχι; Εκλογές γίνονται κάθε τρία χρόνια. Γιατί να μην έρθουν αυτοί οι άνθρωποι, που βάζουν τα λεφτά τους και βοηθάνε; Είπε κανέναν ο Ερασιτέχνης ποτέ, να μην έρθει να βοηθήσει;  Υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά μας, τον τελευταίο καιρό σε άλλα αθλήματα, χωρίς να είναι στο συμβούλιο»

Διαβάστε επίσης