Διακοπές ρεύματος και στην Καβάλα – Δείτε σε ποιες περιοχές

 Διακοπές ρεύματος και στην Καβάλα – Δείτε σε ποιες περιοχές

Κατά το τριήμερο που αρχίζει σήμερα και τελειώνει την Παρασκευή θα υπάρξουν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην επαρχία Νέστου και στην περιοχή της Καβάλας. Μάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου οι διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν και στην πόλη της Καβάλας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι σήμερα στην επαρχία Νέστου από τις 7:30 το πρωί έως τις 10:30 θα υπάρξει διακοπή στη βιομηχανική περιοχή Καβάλας και στο σημείο του διοικητηρίου της ΒΙΠΕ. Σήμερα επίσης από τις 10:00 το πρωί έως τις 1:00 το μεσημέρι θα σημειωθεί στη Χρυσούπολη μικρής έκτασης διακοπή ρεύματος, στην περιοχή προς τις Εργατικές Κατοικίες.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου από τις 7:30 το πρωί έως τις 10:00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στη Νέα Καρβάλη, στον οικισμό ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ιωσηφίδη, στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης», στο χώρο κυκλοφοριακής εκπαίδευσης, στις ιχθυοκαλλιέργειες προς τις εγκαταστάσεις της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Την Πέμπτη από τις 8:00 το πρωί έως τις 1:00 το μεσημέρι θα υπάρξει διακοπή κεντρικά του Χρυσοχωρίου.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 7:30 έως τις 11:00 το πρωί στην πόλη της Καβάλας θα σημειωθεί διακοπή στη συνοικία Ποταμουδίων, από την οδό Ομονοίας – Κασσίου – Αγίου Παύλου- Πλούτωνος – Λυγερής – Θεμιστοκλέους και πάροδοι αυτών. Επίσης, την Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 9:00 το πρωί διακοπή θα υπάρξει στη συνοικίας Νεάπολης και στις οδούς Ηρακλείας – Συνόπης – πέριξ του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

Διαβάστε επίσης