Διαμαρτύρεται ο Κεραυνός Καλλιράχης

 Διαμαρτύρεται ο Κεραυνός Καλλιράχης

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι έγιναν εγκλήματα κατά της ομάδας μας από τους “άρχοντες του αγώνα” με διαιτητή!!! τον Νεοχωρίτη και βοηθούς!!! τους Γεροντίδη και Χατζηγεωργίου.

Η ΕΠΣ Καβάλας αδιάφορη στις επανειλημμένες τον τελευταίο καιρό επιπλήξεις μας , μας δίνει την εντύπωση πώς είναι ΑΠΟΎΣΑ από ένα πρωτάθλημα στο οποίο έχει χάσει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να θεωρείται από πολλούς ΑΝΙΣΟ.

Καταγγέλλουμε την ομάδα του Ηρακλή Καβάλας συνυπεύθυνη για όσα συνέβησαν στον σημερινό μεταξύ μας αγώνα. Υπήρξε βιαιοπραγία εντός αγωνιστικού χώρου μπροστά στα μάτια του διαιτητή κ των βοηθών του (όπως και όλων των φιλάθλων του αγώνα οι οποίοι χλεύαζαν ειρωνικά το διαιτητικό τρίο) σε ποδοσφαιριστές μας με αποτέλεσμα ένας εκ αυτών να τραυματιστεί σοβαρότατα με πολύ μεγάλο κίνδυνο της υγείας του.

Είμαστε σε αναμονή αποτελεσμάτων (ιατρικών και μή) και θα κινηθούμε νομικά σε οτιδήποτε χρειαστεί με σκοπό να προστατέψουμε την ομάδα μας και το τοπικό ποδόσφαιρο. ο “Α.Μ.Σ.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ” τιμάει και θα συνεχίσει να τιμάει το τοπικό ποδόσφαιρο όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια σε αυτό.

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την σημερινή της εμφάνιση σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες τελείωσε ο αγώνας,οι οποίες μας βρίσκουν ΕΝΤΕΛΏΣ αντίθετους και αυτό αποδεικνύεται με αυτά που βιώνουν οι σύλλογοι οι οποίοι μας επισκέπτονται.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης