• 26 Απριλίου 2024,

Διαμαρτυρία για τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας

 Διαμαρτυρία για τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας

Συγκροτήθηκε προ λίγων ημερών η νέα διοίκηση του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Καβάλας.

Νέος πρόεδρος ο κ. Φώτης Νικολάου. Της ΔΗ.ΣΥ. Το προεδρείο δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό αφού δεν μετέχει σε αυτό η Α.Σ.Ε. Παράταξη του ΠΑΜΕ.

Σχετικά η παράταξη ανακοίνωσε:

«Η ηθική στο απόσπασμα … Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση για όλα τα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Εκπ/κων ΠΕ Καβάλας , προχώρησαν οι παρατάξεις των ΔΗΣΥ-ΔΑΚΕ-Εν.Εκπαιδευτικών. Αδιαφορώντας πλήρως για την ψήφο των συναδέλφων και με μια κάτω από το τραπέζι συνεννόηση, απέκλεισαν την ΑΣΕ , όντας τρίτη δύναμη , από το προεδρείο.

Καταψήφισαν την υποψηφιότητα που βάλαμε για τη θέση του αντιπροέδρου και εναλλακτικά και για τη θέση της γραμματείας. Προφανώς οι σχεδιασμοί τους δε συμβαδίζουν με τις επιλογές που έκαναν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους.

Οι πρακτικές τους μας πεισμώνουν! Δίνουμε την υπόσχεση πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς των κυβερνώντων που και οι ίδιοι τους στηρίζουν».

Ο εκπρόσωπος της ίδιας παράταξης κ. Βασίλης Ποιμενίδης είπε στην Πρωινή: «Υπάρχει μια παράδοση στο σύλλογο να συγκροτείται διαπαραταξιακό προεδρείο. Αντιπροσωπευτικό όπως λέμε. Αυτό δεν έγινε. Οι άλλες παρατάξεις μάλλον ενοχλήθηκαν από την αύξηση της δύναμης της δικής μας παράταξης».

Διαβάστε επίσης