Διαψεύδει τα… περί Βόλου ο Haditaghi: «Επικεντρωμένος στο να σωθεί ο ΑΟΚ και να παραμείνει στη SL2!»

 Διαψεύδει τα… περί Βόλου ο Haditaghi: «Επικεντρωμένος στο να σωθεί ο ΑΟΚ και να παραμείνει στη SL2!»

Ξεκάθαρη θέση για την έντονη φημολογία που δημιουργήθηκε τις πρόσφατες ώρες σχετικά με επενδυτικό ενδιαφέρον του ίδιου για την ομάδα του Βόλου πήρε μέσω των social media o Alex Haditaghi.

Διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που το συνδέουν με τη Θεσσαλική ομάδα ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα ανακοινώσει τα πλάνα του σχετικά με τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τόνισε:

«Δεν είμαι «επενδυτικός Όμιλος» ή «Ο επενδυτικός Όμιλος» για τον οποίον μιλά ο κύριος Μπέος. Είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω τον κύριο Μπέο. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μυαλά της χώρας. Επίσης είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω και να περάσω χρόνο και με πολλούς ακόμη σπουδαίους ιδιοκτήτες ομάδων της Super League και της Super League 2.

Καταλαβαίνω πως κάποιοι σύλλογοι της Super League και της Super League 2 είναι προς πώληση και υπάρχουν κάποιοι ξένοι επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να τους αγοράσουν. Δεν εκπροσωπώ και δε συνεργάζομαι με κανένα επενδυτικό όμιλο.

Η συγκέντρωση μου, το πάθος και η ενέργεια μου είναι προσηλωμένα στο να κρατηθεί η ιστορική ομάδα του ΑΟΚ στη Super League 2. Τις επόμενες ώρες θα μοιραστώ μαζί με όλη την Καβάλα το σχέδιο μου για την ομάδα της επόμενης σεζόν αλλά και το πως θα σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα».

Διαβάστε επίσης