• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Διεθνές τουρνουά σκάκι στη Μεγάλη Λέσχη και στο 12ο Δημοτικό

 Διεθνές τουρνουά σκάκι στη Μεγάλη Λέσχη και στο 12ο Δημοτικό

Η διοίκηση του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας ετοιμάζει το 33ο Διεθνές Τουρνουά έχοντας κατά νου τις πολλές συμμετοχές.

Ήδη περισσότερες από 400. Γνωρίζοντας την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή, λαμβάνει τα μέτρα της. Εκτός από το κτίριο της Μ. Λέσχης, μέρος του τουρνουά αποφασίστηκε να γίνει στο γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού.

Αρχικά ως δεύτερος χώρος εξετάστηκε αυτός της Στέγης. Επειδή δεν επαρκεί, η απόφαση που πάρθηκε αφορά το γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου Χριστόφορο Αποστολακάκη.

Η συνέντευξη

Ερ: Ένα μέρος του διεθνούς τουρνουά σκακιού θα γίνει στο Γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Απ: Από 29 Ιουλίου μέχρι 5 Αυγούστου ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας (ΣΟΚ) διοργανώνει το 33ο Διεθνές OPEN Τουρνουά της Καβάλας. Γίνεται στη μνήμη του πρώην προέδρου μας Βασίλη Θεοδωρίδη. Οι συμμετοχές αυξάνονται με ταχύς ρυθμούς. Συνεχώς. Ο ΣΟΚ για να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό περισσότερους σκακιστές που έρχονται για το τουρνουά απ` όλο τον κόσμο, αποφάσισε να το κάνει σε δυο χώρους. Σε όλους τους χώρους της Μ. Λέσχης. Και στο ισόγειο και στον 1ο όροφο. Ζητήσαμε και πήραμε και το Κλειστό Γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού Σχολείου όπου εκεί θα γίνουν οι αγώνες του 3ου και 4ου ομίλου του τουρνουά.

Ερ: Αποφύγατε κάτι κοντινό που είχατε κατά νου, το χώρο της Στέγης. Πάτε τελικά στο 12ο .

Απ: Στο γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού ξέρουμε ότι μπορείς να φιλοξενήσεις μέχρι και 180 σκακιστές. Στη Στέγη πέρσι στο τουρνουά βάλαμε μόνο τον 4ο όμιλο, δηλαδή 30-40 σκακιστές.

Ερ: Δεν παίζει ρόλο ότι θα υπάρχει απόσταση ανάμεσα στη Μ. Λέσχη και στο 12ο;

Απ: Παίζει κάποιο ρόλο. Υπάρχει κάποια δυσκολία. Δεν είναι όμως η απόσταση μακρινή. Οι συνθήκες στο γυμναστήριο του σχολείου, επειδή στο 12ο είχαμε κάνει τα σχολικά πρωταθλήματα σκάκι, είναι πάρα πολύ καλές. Είναι πολύ άνετος χώρος, υπάρχει αυλή έξω που μπορούν να περιμένουν τα παιδιά τους οι γονείς ενώ είναι στο κέντρο της πόλης. Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στην ουσία το πρόβλημα το έχουμε εμείς γιατί έτσι είναι σαν να κάνουμε δυο τουρνουά και όχι ένα!

Διαβάστε επίσης