• 18 Μαΐου 2024,

Διαιτησία: Ψωμόπουλος στη Γ` Εθνική και 2 βοηθοί στη Β` Εθνική

 Διαιτησία: Ψωμόπουλος στη Γ` Εθνική και 2 βοηθοί στη Β` Εθνική

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις λίστες με τους διαιτητές, βοηθούς και τους παρατηρητές της Football League, αλλά και των διαιτητών της Γ’ Εθνικής  για τη σεζόν 2017/18 .

 Ο σύνδεσμος Καβάλας δεν έχει διαιτητή στη Β` Εθνική, έχει όμως δυο βοηθούς. Ο Ψωμόπουλος θα είναι ο μοναδικός Καβαλιώτης διαιτητής στη Γ` Εθνική.

Αναλυτικά η Καβαλιώτικη παρουσία στις λίστες.

Βοηθοί στη Β` Εθνική, Λάζαρης και Μηναδάκης

Ο Γιώργος Λάζαρης και ο Μανώλης Μηναδάκης είναι οι Καβαλιώτες βοηθοί στη Β` Εθνική. Ο Βαγγέλης Κιοτζένης «υποβιβάστηκε» από τη Σουπερ Λιγκ στη Β` Εθνική. Αυτός ανήκει πλέον στο σύνδεσμο διαιτητών Ξάνθης.

Ο Ψωμόπουλος διαιτητής Γ` Εθνικής

Ο Καβαλιώτης Δημήτρης Ψωμόπουλος είναι στους πίνακες διαιτητών της Γ` Εθνικής όπως και πέρσι. Δεν έχουμε άλλη Καβαλιώτικη παρουσία και αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο καλό.

Στη λίστα είναι και 4 διαιτητές από τη Θράκη που σίγουρα θα σφυρίξουν παιχνίδια των ομάδων μας:  Σιμίδης Βασίλειος (Έβρου)
Δρακίδης Ιωάννης (Θράκης), Κακουλίδης Χρήστος (Θράκης), Τσοπουλίδης Παναγιώτης-Χρυσοβαλάντης (Ξάνθης). Από τη Δράμα είναι στη λίστα ο Γεωργιτσόπουλος Γιώργος και Παρχαρίδης Περικλής. Από το Κιλκίς ο Χρήστος Τσαλουχίδης. Από τις Σέρρες ο Πασχάλης Τρακαλιάνης. Πέρσι οι προαναφερόμενοι είχαν σφυρίξει παιχνίδια του ΑΟΚ και του Νέστου Χρυσούπολης.

Παρατηρητές Ν. Χαραλαμπίδης, Κωνσταντάρας, Κυριακούδης

Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, ο Βασίλειος Κυριακούδης και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι παρατηρητές στη Β` Εθνική.

Δεν άλλαξε κάτι και εδώ.

Σημειώνουμε ότι ο Σταύρος Μάνταλος συνεχίζει κανονικά στη Σουπερ Λιγκ.

 

Διαβάστε επίσης