• 19 Μαΐου 2024,

Δίκτυα ομβρίων σε περιοχές της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας

 Δίκτυα ομβρίων σε περιοχές της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας

Υπογραφή σύμβασης του έργου: Kατασκευή δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Δήμο Παγγαίου, προϋπολογισμού 3.100.000€.

Παρόλο που ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με ιδιαίτερες συνθήκες, επαφής, επικοινωνίας και συντονισμού των υπηρεσιών, λόγω πανδημίας, καταφέραμε και υπογράψαμε σήμερα την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας των οικισμών:

  • Νέας Περάμου
  • Νέας Ηρακλείτσας
  • Ελευθερούπολης

Αναλυτικότερα, πρόκειται να κατασκευαστούν δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων με αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στην περιοχή της Κορέλκο στην Ν. Πέραμο, στην επέκταση του σχεδίου της Ν. Περάμου πέριξ της οδού Μπακογιάννη, στον οικισμό Σαράντα της Νέας Ηρακλίτσας και στην επέκταση της Ελευθερούπολης, συνολικού προϋπολογισμού 3.100.000€.


Τοποθέτηση Αίθουσας Ελαφριάς Λυόμενης Προκατασκευής για τις ανάγκες στέγασης του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων.

Το Δημοτικό Σχολείο Αντιφιλίππων αναβαθμίστηκε σε 6/θέσιο τον περασμένο Ιούλιο. Ο Δήμος Παγγαίου ανταποκρινόμενος άμεσα στην ανάγκη για την εξεύρεση νέας αίθουσας διδασκαλίας και σε συνεργασία με τις Κτηριακές Υποδομές προχώρησε στην προμήθεια της αίθουσας έτσι ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μαθητές και εκπαιδευτικοί να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο έργο τους.

Συνεχίζουμε την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των εκπαιδευτικών υποδομών γιατί για τον Δήμο Παγγαίου η Παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

πηγή: Δήμος Παγγαίου

Διαβάστε επίσης