Δηλητηρίασαν 12 σκυλιά στην περιοχή της Λεκάνης (φωτογραφίες)

 Δηλητηρίασαν 12 σκυλιά στην περιοχή της Λεκάνης (φωτογραφίες)

Με μια μακροσκελέστατη ανάρτηση στο διαδίκτυο καταγγέλλεται περιστατικό δηλητηρίασης και θανάτωσης 12 σκύλων κτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή της Λεκάνης.

Η περιγραφή του περιστατικού και τα αισθήματα-σχόλια του προσώπου που κάνει την ανάρτηση (προφανώς άμεσα ενδιαφερόμενου και εμπλεκόμενου στο θέμα) έχουν ενδιαφέρον:

«Τα Ζώα Υποφέρουν……. Όπως ο Άνθρωπος…. Θα ξεκινήσω με ένα γνωμικό….. το οποίο επιδέχεται γενικής & ειδικής ερμηνείας…. Όπως είπε ο διανοητής Leonardo da vinci <<θα έρθει η εποχή που οι Άνθρωποι θα βλέπουν τη Δολοφονία ….των Ζώων…. Όπως τώρα βλέπουν τη Δολοφονία….. των Ανθρώπων>>

Ήρθε ο Καιρός λοιπόν!!! Οι κοινωνίες να αποδείξουν το επίπεδο της πολιτισμικής εξέλιξης του Ανθρώπινου Είδους…. Αν πράγματι ισχύει κάτι από την παραπάνω ρήση…. Αν δεν ισχύει …τότε αναμφίβολα η κοινωνία πρέπει να προβληματιστεί σοβαρά για την πορεία & την ανέλιξη του Ανθρώπου……ας μην στρουθοκαμηλίζουμε!!!

Δεν μπορεί να συλλάβει Ανθρώπινος νους… το Εγκληματικό Γεγονός της Δολοφονίας Ζώων….. Ο Μοναδικός Τίτλος για την συνέχεια της Φρικτής ιστορίας μόνο αυτός θα μπορούσε να είναι: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ …..ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Οι Άθλιοι Υπάνθρωποι Της Φρικτής & Αποτρόπαιας Εγκληματικής Ενέργειας!!! Σκόρπισαν τον ΘΑΝΑΤΟ Ξανά & Ξανά σε Σκυλιά… Εργασίας – Φύλακες σε Κτηνοτροφική Μονάδα του πρώην Δήμου Ορεινού στο Δ/Δ Λεκάνης. Οι Εγκληματίες!!! Ξαναχτύπησαν το Σάββατο 25/06/2022! Δολοφόνησαν (12!!!) Σκυλιά εκπαιδευμένα…. Τα οποία ήταν Φύλακες της συγκεκριμένης Επιχείρησης.

Τα Υπέροχα αυτά Πλάσματα προστάτευαν επίσης & άλλες μονάδες της περιοχής….. ήταν η Ασπίδα!!!! Της περιοχής από Ανεπιθύμητους Επισκέπτες….. Άριστοι!!! Προσηλωμένοι!!! Εκπαιδευμένοι!!! Φύλακες!!! Προφανώς οι Αδίστακτοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ είχαν το δικό τους βρώμικο πλάνο…. Θλιβερό Αποτέλεσμα από ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ<<<<ανθρώπους>>>

Τα Σκυλιά ήταν μέλη της Οικογένειας!!!!! Δεν ήταν απλά Σκυλιά – Συνεργάτες , τα Στέρησαν!!!! Από την Οικογένεια τους ….. Κάποιες Αρρωστημένες ….. Κενές….Υπάρξεις που περιφέρονται με τα Αδειανά Σαρκία τους με Προσωπείο <<ανθρώπινο>> & Σκαρφίζονται με Δόλιο τρόπο τα Εκτρώματα τους!!!!

Η Απώλεια των (12) Αυτών Ζωών!!! Δεν θα μείνει Ατιμώρητη…… Διαδραματίζεται μια Τραγωδία με (12!!!!) ΣΚΥΛΙΑ!!! Δηλητηριασμένα!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ!!! ΕΙΚΟΝΕΣ!!! Άλλα να κείτονται νεκρά…& Άλλα να σφαδάζουν με φριχτούς πόνους & τελικά να καταλήγουν με βασανιστικό τρόπο ….& αυτό γιατί οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΏΣΟΥΝ!!!! ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΕΝΣΤΙΚΤΑ….

Ποιος μπορεί να μείνει απαθής σε τέτοιου είδους μορφές Βίας? Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΩΩΝ προκαλεί το κοινό αίσθημα…. Αυτό που χρήζει επισήμανσης είναι πως κάθε πράξη Βίας πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά από τους Αρμόδιους Φορείς, καθώς <<άνθρωπος>> που Δολοφονεί Ζώο συνδέεται με πιθανή μελλοντική Κακοποίηση – Δολοφονία Ανθρώπου……& αυτό προκύπτει από πολλές εγκληματολογικές και κοινωνικές μελέτες!!

Η πολιτεία έχει τεράστιες ευθύνες, οφείλει να αναμορφώσει το νομικό πλαίσιο με Αυστηρές Κυρώσεις!!! & Αυστηρές Ποινές!!! & πέραν του νομικού πλαισίου…το κλειδί για την αποτροπή Αποτρόπαιων Εγκλημάτων είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας….

Με το Άρθρο 55 ΦΕΚ Ν. 4745/2020 βάση του οποίου ο Βασανισμός & η Δολοφονία Ζώων θεωρείται….. πλέον Κακούργημα!!! & Αποτελεί Ποινικό Αδίκημα!!!! Έγινε μια αρχή… επιτέλους…. ώστε Εσείς… που τολμάτε τέτοιου είδους Εγκληματικές Δράσεις εναντίων των ζωντανών ψυχών, να βρεθείτε σε πολύ δυσμενή κατάσταση…..

Να είστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθείτε… Πολύ Αυστηρά….θα καταστραφείτε….. διότι δεν είναι πλέον παιχνίδι… να Δολοφονείς Ζώα!!! & θα αναρωτηθεί κανείς μα δεν είναι ήδη κατεστραμμένοι??? όταν φτάνουν στο σημείο να αφαιρούν Ζωές??? Θα τιμωρηθείτε…

Πολύ Αυστηρά για τις Ασχήμιες, τα Αίσχη!!! & τις Ατιμίες σας!!! Δολοφονήσατε πολλές φορές Σκυλιά, την Άνοιξη Δολοφονήσατε αλλά 4-5 & άλλες πέντε τουλάχιστον φορές Δολοφονήσατε τα υπόλοιπα…… αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δεν τα υπολογίσατε καλά, όπως ορίζει το κενό από περιεχόμενο μυαλό σας….. κάνατε….. Τραγικά!!! Λάθη!!! Οσονούπω θα είστε Πρωταγωνιστές στις Αίθουσες των Δικαστηρίων!!! Να αντικρύσει η κοινωνία τις Εγκληματικές σας φυσιογνωμίες & τις ‘Άθλιες Δικαιολογίες σας….

Τι μπορεί να υποθέσει κανείς για τις Εγκληματικές σας Ενέργειες? Τι φταίει??? Η Ζήλεια?? Ο Φθόνος?? Ο Εγωισμός σας?? Η Διαταραχή της Προσωπικότητας σας?? Η Κατάντια σας?? Η Μαύρη σας Ψυχή??
Ποιος Χαρακτηρισμός ταιριάζει?? Για το δικό σας προφίλ?? Η απάντηση είναι ότι οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός είναι επιεικής……. Για την μαύρη άβυσσο που κουβαλάτε εντός σας!!!!

Εσείς ….. οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν πρέπει να ανήκετε στο Ανθρώπινο Είδος….. δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει…. άλλα κίνητρα επικρατούν μέσα σας…. Εσείς…… οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…… Αποτελείτε την προσωποποίηση του ανθρώπινου Εξευτελισμού…….

Εσείς……οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ……. Αποτελείτε Μορφώματα…. της Ανθρώπινης ύπαρξης… Μορφώματα της Κοινωνίας Η Ηθική σας κατάπτωση ……. & ο ΣΑΠΙΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ!!!! Ο Μοναδικός Τίτλος που αρμόζει: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ …..ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Τα Σαδιστικά αυτά Ανδρείκελα….. Οι Άνανδροι!!! Απολίτιστοι!!! Εγωπαθείς!!! Εγωκεντρικοί!!! Αμόρφωτοι!!! <<μάγκες>> ΟΙ Δήθεν <<νταήδες>> ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!!!! Αυτή η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ & κάθε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΩΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να Δικαιωθεί!!!!

Για τις Κατάπτυστες Πράξεις σας… ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να Εκτίσετε Την Ποινή σας στην Φυλακή!!! Εκεί είναι η θέση που σας Αρμόζει…..για τις Ειδεχθείς!!! Πράξεις σας… ίσως να συμμορφωθείτε Ίσως… & όχι αυτό δεν είναι σίγουρο…… θα είναι μια ευκαιρία για εσάς να ασχοληθείτε με την ελεεινή ψυχή σας……

Θα αναρωτηθεί κανείς αυτοί οι <<<<<<<<άνθρωποι>>>>>> > που έχουν προβεί σ αυτές τις Εγκληματικές ενέργειες πως νιώθουν?? Πως συμπεριφέρονται στις οικογένειες τους?? Τι συζητάνε?? & πως συμπεριφέρονται στους φίλους τους?? Πως κινούνται και συμπεριφέρονται στο κοινωνικό σύνολο?? Έχουν συνείδηση?? Νιώθουν τύψεις?? Υπερηφανεύονται για τις Δόλιες…. Ύπουλες …..Δράσεις τους???

Οι άλλοι <<<<<<<<άνθρωποι>>>>>>>>>>> που γνωρίζουν & δεν μιλούν είναι το ίδιο συνένοχοι σε τέτοιου είδους αποτρόπαια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!!! Μην περιμένετε να συμβεί σ’ εσάς για να αντιδράσετε!!! Είναι Λάθος Τακτική!!!

Εσείς οι <<<<άνθρωποι>>>> με τις Απαράδεκτες Δολοφονικές Επιθέσεις την Κυριακή να μην παραλείψετε να παρουσιαστείτε στην Εκκλησία…. Σας συμβουλεύω να μην πάτε για το θεαθήναι & κάνετε…..Υποκριτικά τον Σταυρό σας όπως πάντα…….…. αλλά έστω και την ύστατη στιγμή να ζητήσετε Ειλικρινά από τον ΚΥΡΙΟ να ελεήσει !!!! Την Σκοτεινή…… Ψυχή σας!!!!

Συναισθήματα θλίψης , αποτροπιασμού, οργής μπορεί να αισθανθεί κανείς, Καμία Ανοχή!!! Σε κανένα επίπεδο…. τέτοιων Εγκληματικών Φαινομένων!!! Καμία Ανοχή!!! Στην Ανομία!!! Καμία Κοινωνική Ανοχή!!!
Ιδού

Το Θλιβερό Αποτέλεσμα από ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ<<<<ανθρώπους>>>  Ιδού Το Θλιβερό Αποτέλεσμα από Ανθρωπόμορφα Τέρατα».

Διαβάστε επίσης