• 26 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις Γιάννη Μαλαματά και Κυριάκου Κετσιεμενίδη για τις νίκες Κεραυνού Πέρνης και Νέστου Χρυσούπολης

 Δηλώσεις Γιάννη Μαλαματά και Κυριάκου Κετσιεμενίδη για τις νίκες Κεραυνού Πέρνης και Νέστου Χρυσούπολης

Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: « Κυριαρχήσαμε στο Α` μέρος»

Δηλώσεις για την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς μέσα στην έδρα της Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη;

Απάντηση: Στο Α` μέρος κυριαρχήσαμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Σημειώσαμε ένα πολύ ωραίο γκολ και να πετύχουμε ένα ακόμη.

Ο αντίπαλος μας απείλησε με στημένες φάσεις στην αρχή του Β` μέρους και σημείωσε την ισοφάριση από ένα φάουλ από μακρινή απόσταση. Εκεί λίγο χάσαμε τις ισορροπίες μας.  Στη συνέχεια κάναμε κάποιες αλλαγές και διορθώσαμε κάποια πράγματα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη στο τέλος. Μάλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε διευρύνει και το σκορ.

Ερώτηση: Νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Απάντηση:  Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σίγουρα σε μια καλή ομάδα που έπαιζε για πρώτη φορά στο γήπεδο της και είχε πολύ κόσμο στο πλευρό της. Το γήπεδο ήταν γεμάτο.  Υπήρχε ενθουσιασμός, θέλανε τη νίκη αλλά νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν. Βγάλανε ψυχή και πάθος και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι.

Ερώτηση: Θα υπάρχει κάποια προσθήκη στο ρόστερ μέχρι τέλος της μεταγραφικές περιόδου;

Απάντηση:  Πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε μια δυο προσθήκες ακόμη στο ρόστερ.

 

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Δίκαιη νίκη, θέλουμε ακόμη δουλειά» 

Δίκαιη νίκη χαρακτήρισε τη νίκη του Νέστου επί του Ορφέα Ξάνθης ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης που πιστεύει πάντως ότι η ομάδα του ακόμη δεν είναι έτοιμη στο κομμάτι της ομοιογένειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Ορφέας Ξάνθης;

Απάντηση: Θεωρώ ότι η νίκη ήταν δίκαιη. Έπρεπε να έρθει και για ψυχολογικούς λόγους.  Είχαμε ευκαιρίες περισσότερες από τον αντίπαλο αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά. Δεν πρέπει η νίκη με το ευρύ σκορ να μας κλείνει τα μάτια. Η ομάδα είναι καινούρια, δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε να φτάσουμε. Είμαι όμως σίγουρος ότι βάση της ποιότητας των ποδοσφαιριστών θα φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε όλοι μας.  Επίσης το ρόστερ απαρτίζεται από πολύ καλά παιδιά. Σίγουρα οι καλές ομάδες δεν χτίζονται από τη μέρα στην άλλη. Θέλει και υπομονή.

Η ομάδα είναι ενός μηνός και λογικό είναι να μην έχουμε ομοιογένεια. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι. Μάλιστα αν δεν έχουμε και απώλειες θα είναι ένα πολύ θετικό γεγονός.

Ερώτηση: Δέχθηκε πρώτος γκολ ο Νέστος αλλά  η αντίδραση ήταν άμεση  στη συνέχεια.

Απάντηση:  Η ομάδα έχει χαρακτήρα. Εχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Το σκορ στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό ήταν πλασματικό. Μπορεί η ομάδα να ανατρέψει καταστάσεις. Βοήθησε η είσοδος του Δόντσου που μπήκε πολύ νωρίς ενώ βοήθησε και η εσωτερική με τον Μπαϊκαρά που τον αλλάξαμε θέση. Πήραμε φόρα.

Μαθαίνω και εγώ τους ποδοσφαιριστές. Δεν τους ξέρω 100% τι μπορεί να αποδώσει ο καθένας. Παλαιότερα από αυτό το ρόστερ συνεργάστηκε με 5 ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να καταλάβω που αποδίδει κάθε ποδοσφαιριστής 100%. Γι` αυτό γίνονται πολλές αλλαγές και εσωτερικές μέσα στο παιχνίδι.

Ερώτηση: Μετά την ήττα της πρεμιέρας ο Νέστος τη χρειαζότανε αυτή τη νίκη που ήρθε μάλιστα μ` ένα καλό σκορ.

Απάντηση:  Η νίκη χρειαζότανε σε μεγάλο βαθμό. Ήρθε όχι με το ποδόσφαιρο που θέλω εγώ προσωπικά. Έχω βάλει πολύ ψηλά το πήχη με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια ώθηση που θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια. Τώρα παίζουμε με το Παραλίμνιο που είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει έχοντας κάνει πολλές μεταγραφές. Είναι μια νίκη με τον Ορφέα Ξάνθης που σαφώς ανεβάζει τη  ψυχολογία μας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης