• 19 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις Κώστα Νάνου για την Ομάδα Βάσης ΜΕΡΑ25 για το Δήμο Καβάλας

 Δηλώσεις Κώστα Νάνου για την Ομάδα Βάσης ΜΕΡΑ25 για το Δήμο Καβάλας

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Τετάρτης ως εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ25 στην Καβάλα, ο συμπολίτης λογιστής φοροτεχνικός Κώστας Νάνος. Πέρα από τα οργανωτικά του κόμματος σε τοπικό επίπεδο σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στην τοπική οικονομία, όσα γίνονται στην ελληνική οικονομία και στην αγορά λόγω των μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού.

Ο κ. Νάνος χαρακτήρισε την αγορά ακρωτηριασμένη. Δήλωσε ότι οι μικρομεσαίοι στενάζουν. Ζήτησε κι άλλα μέτρα μιας και όπως είπε τα υφιστάμενα μέτρα στήριξης δεν δημιουργούν συνθήκες εξυγίανσης στις επιχειρήσεις.

Ο κ. Νάνος μεταξύ άλλων είπε: «Στο Δήμο Καβάλας δημιουργήθηκε ομάδα βάσης του ΜΕΡΑ25. Προσπαθούμε επικοινωνώντας με στελέχη του κόμματος στον υπόλοιπο νόμο να κάνουμε το ίδιο και για τους άλλους Δήμους της Καβάλας.

Η πρώτη δράση που έκανε η ομάδα βάσης του Δήμου Καβάλας έγινε προ ολίγων ημερών έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία. Θέμα είχε τα κόκκινα δάνεια και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας σε θέματα δημόσιας περιουσίας.

Καταλάβαμε ότι ο κόσμος είναι θετικός υπό την έννοια ότι θέλει να ακούσει τις απόψεις του κόμματος μας. Σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί στην ελληνική οικονομία το πλαίσιο μέτρων για την πρόληψη της πανδημίας θέλω να πω ότι το πρόβλημα αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και θα κρατήσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μέχρι τότε δεν φαίνεται να βγαίνουμε από το πρόβλημα.

Μέχρι τότε δεν φαίνεται να υπάρχει λύση για την οικονομία».

Διαβάστε επίσης