• 2 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις Κυριάκου Παπαδόπουλου και Γιάννη Σταμπουλή για την μεγάλη νίκη του ΓΣΕ

 Δηλώσεις Κυριάκου Παπαδόπουλου και Γιάννη Σταμπουλή  για την μεγάλη νίκη του ΓΣΕ

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, έκαναν ο προπονητής του ΓΣΕ Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης με το Ανατόλια Γιάννης Σταμπουλής. 

Αναλυτικά.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: « Δουλειά και τίποτα άλλο»

Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από τους Ικάρους που ήταν εκτός προγράμματος. Συνεχίζουμε όμως να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι δυσκολίες είναι πολλές για όλες τις ομάδες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανατόλια. Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.  Πολύ δύσκολη ομάδα με έμπειρους παίκτες και ποιοτικούς  που φυσικά μας δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό.  Ο δρόμος είναι μεγάλος.  Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Ηταν φανταστικός.  Μετά από την ήττα με τους Ικάρους όπου απογοητεύσαμε τους πάντες ήρθαν πάλι κοντά μας και γέμισαν το κλειστό.  Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά.

 

Γιάννης Σταμπουλής: « Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια» 

Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον κόσμο.   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Ηταν  ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ανατόλια μετά από μια βαριά ήττα με τους Ικάρους στην έδρα μας. Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν ένα ντέρμπι. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στο Ανατόλια, στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ αυτής της ομάδας .  Συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση την προηγούμενη Κυριακή με τους Ικάρους. Σήμερα μας στήριξαν πάρα πολύ και τους περιμένουμε έτσι σε κάθε ματς.  Το Ανατόλια είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση και δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ απέναντι της. Αυτό το γνωρίζαμε.  Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια.  Παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Διαβάστε επίσης