• 25 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις Μαλαματά και Σίτσα ενώ αύριο θα παίξουν στο τοπικό Δόξα Θεολόγου- Βύρωνας

 Δηλώσεις Μαλαματά και Σίτσα ενώ αύριο θα παίξουν στο τοπικό Δόξα Θεολόγου-  Βύρωνας

Την ικανοποίηση του για το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης εξέφρασε με δηλώσεις του στο ράδιο της Πρωινής ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς.  Τόνισε τις βασικές ελλείψεις που είχε ο Κεραυνός και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Δίκαιο το αποτέλεσμα στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης που είναι θετικό για την ομάδα μας;

Απάντηση:  Νομίζω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.  Ηταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δυο ομάδες. Στο Α` μέρος ο Ορφέας Ξάνθης είχε μια ευκαιρία που προήλθε από δικό μας λάθος. Εμείς είχαμε ένα καλό φάουλ που επίσης θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Δεν είχε άλλη καθαρή ευκαιρία καθαρή το παιχνίδι.   Απλά είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και ήταν η πρώτη φορά που είχαμε τόσες πολλές απουσίες. Αυτός ο βαθμός που πήραμε ήταν χρυσάφι.

Δεν είχαμε έξι βασικούς ενώ δυο παιδιά παίξανε με προβλήματα. Ο Σουκρήογλου έπαιξε 50 λεπτά και ο Γεωργιάδης 30 λεπτά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Κεραυνού που ήρθαν στην Ξάνθη και μας βοήθησαν. Αυτό μας δίνει δύναμη και θάρρος για τη συνέχεια.  Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι στην ομάδα.  Αυτό είναι θετικό.

Ερώτηση: Το θετικό επίσης ότι ο Κεραυνός Πέρνης είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, βγάζοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Απάντηση: Σίγουρα ήταν ένας πολύτιμος βαθμός για μας. Εχουμε μια σταθερότητα και αυτό είναι το ευχάριστο. Απλά για μας τα δύσκολα ξεκινάνε τώρα γιατί θα παίξουμε με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας.  Θα πρέπει να έχουμε σωστή προσέγγιση σε αυτά τα παιχνίδια για να μην έχουμε στραβοπατήματα και γκρεμίσουμε ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα με τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.

Είναι σίγουρα παιχνίδια που πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς  για να μας φύγει το άγχος και η πίεση. Να είμαστε καλύτερα στο Β` γύρο.   Δε θέλουμε να πάει χαμένη η προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

 

Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Δουμάνης και Μουδούρογλου έκαναν τη διαφορά στο β` μέρος»

Για τη νίκη της ομάδας του στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου, Δημήτρης Σίτσας.

Η είσοδος στο β` μέρος του Δουμάνη και του Μουδούρογλου σύμφωνα με τον Δημήτρη Σίτσα ήταν τα δυο βασικά στοιχεία που άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Αναλυτικά τόνισε.

Ερώτηση: Πόσο εύκολα η δύσκολα επικράτησε ο Αετός στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης;

Απάντηση:  Νομίζω ότι το σκορ δε λέει την αλήθεια. Πέρασε ένα διάστημα 70 λεπτών για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και αυτό τα λέει όλα.  Δεν είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε από την αρχή τους Μουδούρογλου, Δουμάνη. Νομίζω ότι οι αλλαγές που κάναμε στο ημίχρονο και χρησιμοποιήσαμε και τους δυο παίκτες άλλαξαν τη ροή του αγώνα.  Σίγουρα ήμασταν πιο ποιοτικοί από την ομάδα του Εθνικού, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν κάναμε γκολ μέχρι το 70`.   Η εμπειρία αυτών των δυο παικτών μας έδωσε την ώθηση να πάρουμε τη νίκη.

Πέτυχε δυο γκολ ο Μουδούρογλου ενώ συνεργάστηκαν άψογα οι δυο τους και στο άλλο γκολ που πετύχαμε και ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Είναι μια ομάδα ο Εθνικός που τα δίνει όλα. Προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί σ` ένα παιχνίδι ενώ από το 67` και μετά έπαιξε με παίκτη λιγότερο.

Ερώτηση: Ο Αετός ένα βαθμό πίσω από την κορυφή;

Απάντηση: Είναι Καβαλιώτικη υπόθεση η κορυφή. Εμείς έχουμε σκοπό να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα την παραμονή μας και τίποτα άλλο.

Κάνουμε μια καλή πορεία ενώ έχουμε απώλειες στην έδρα μας που σίγουρα θα μπορέσουμε να τις αναπληρώσουμε. Νομίζω ότι και στη συνέχεια ο Αετός θα είναι μια ομάδα δύσκολη για όλους τους αντιπάλους που είναι ψηλά στην κορυφή.

 

Αύριο στις 15.00 το Δόξα Θεολόγου- Βύρωνας

Αύριο στις 15.00 στο γήπεδο του Ποτού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Δόξας Θεολόγου με τον Βύρωνα. Αναμέτρηση που είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο λόγω προβλήματος υγείας ποδοσφαιριστών της Δόξας Θεολόγου.

Στη βαθμολογία η Δόξα Θεολόγου έχει 11 βαθμούς και ο Βύρωνας 10 αλλά και με παιχνίδι λιγότερο στην έδρα των Λιμεναρίων.

 

Διαβάστε επίσης