• 5 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις Σίτσα, Κετσιεμενίδη για τους αγώνες του Αετού και του Νέστου

 Δηλώσεις Σίτσα, Κετσιεμενίδη για τους αγώνες του Αετού και του Νέστου

Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Δίκαιο αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι μετά το 30`»

Για την πρώτη νίκη του Αετού Ορφανού στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ Κοσμίου μίλησε στους 93,7 ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας.  Έδειξε ευχαριστημένος από το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του κυρίως στην επανάληψη, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Αετού και τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή η Κυριακάτικη αναμέτρηση με το Σιδηρόκαστρο στο γήπεδο του Οφρυνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με το Κόσμιο, το σκορ δείχνει και μια δίκαιη νίκη η ίσως και άνετη του Αετού;
Απάντηση: Δίκαιη ναι άνετη όχι. Αιφνιδιαστήκαμε με το γκολ που δεχθήκαμε μόλις στο 2 λεπτό. Πέρασε ένα διάστημα 30 λεπτών για να συνέλθουμε. Νομίζω ότι μετά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι.  Βγήκαμε μπροστά με σωστές προϋποθέσεις και κάναμε τις ευκαιρίες γκολ.  Ηταν δίκαιο το αποτέλεσμα αφού φάνηκε ότι ήμασταν ποιο ποιοτική ομάδα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, εκτός από το γκολ που προήλθε από στημένη φάση, δεν μας απειλήσανε περισσότερο οι γηπεδούχοι.
Ερώτηση: Νίκη βάλσαμο μετά τη δύσκολη εβδομάδα από την εντός έδρας ήττα με τον Ορφέα Ξάνθης;
Απάντηση: Εντάξει με μια εντός έδρας ήττα και ήταν δύσκολο. Πρέπει αμέσως να συνέλθεις  για να μην σε πάρει η κάτω βόλτα.  Τα καταφέραμε πολύ γρήγορα. Ευελπιστούμε να έχουμε την ανάλογη συνέχεια.
Ερώτηση:  Κάποιες αλλαγές είχαμε στη σύνθεση σε σχέση με την πρεμιέρα. Βοήθησαν στο να αλλάξει πρόσωπο ο Αετός;
Απάντηση:  Υπήρχαν δυο αναγκαστικές αλλαγές λόγω των τραυματισμών του Μαυρίδη και του Μήττα. Ο Μήττας ήταν στα πλάνα μας να παίξει. Επίσης είχαμε αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα. Αγωνίστηκε ο Κυφωνίδης επειδή το Κόσμιο είναι μια ομάδα με ψηλούς παίκτες, πολύ δυνατή στον αέρα. Αυτό το είδαμε και μέσα στο παιχνίδι.
Ερώτηση: Τώρα με το Σιδηρόκαστρο που έκανε καλό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Απάντηση: Δείχνει ότι είναι μια ομάδα δυνατή, μια ομάδα δύσκολη.  Μπορεί να κάνει ζημιές. Θέλει προσοχή.  Είδατε ότι δεν εύκολα τα πράγματα στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Κάποια δεδομένα ανατράπηκαν.   Ολες οι ομάδες το παλεύουνε και είναι αρκετά δυνατές για να βρίσκονται στη Γ` κατηγορία.  Δε χρειάζεται να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο.
Ερώτηση: Εν ολίγοις ικανοποιημένος ο Δημήτρης Σίτσας και… προχωράμε;
Απάντηση: Συνεχίζουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση στο β` μέρος με το Κόσμιο  και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Με μια ευκαιρία… δεχθήκαμε δυο γκολ, δεν έχει ξαναγίνει» 
 
Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο Β` μέρος με το Καλαμπάκι παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στους 93,7 ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης.  Παράλληλα μίλησε για στενάχωρο αποτέλεσμα αλλά και χαρακτήρισε μονόδρομο τη νίκη της ομάδας του την Κυριακή με την Αλεξανδρούπολη, δείχνοντας να έχει εμπιστοσύνη τους παίκτες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

 Ερώτηση: Θεωρείται γκέλα το 2-2 με την ΑΕ Καλαμπακίου;
Απάντηση: Σίγουρα είναι γκέλα. Η ομάδα στο Α` μέρος δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.  Στην επανάληψη η ομάδα ήταν πολύ βελτιωμένη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.  Από ατομικό λάθος μείναμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και κόντρα στην ροή του αγώνα δεχθήκαμε δεύτερο γκολ.   Εχουμε προβλήματα αφού στο γήπεδο μας, κάναμε μόνο μια προπόνηση τους δυο τελευταίους μήνες.  Δεν έχει δέσει το σύνολο.  Πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά μαζί. Επίσης οι δυο επιθετικοί μας γίνανε αναγκαστικές αλλαγές μέχρι το 50`.  Μιλάμε για τον Μπέλιτς και τον Γ. Τσαμπέγια. Παίζαμε χωρίς επιθετικούς παρόλα αυτά έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δεν μας αφήνει όμως ικανοποιημένους το αποτέλεσμα.
Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και η ομάδα θα βρει τα πατήματα της. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.
Μπορεί να υπάρχει και φόρτωση στους ποδοσφαιριστές ενώ ίσως να υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας στην έδρα μας.  Βέβαια δεν υπάρχουν δικαιολογίες αφού η ομάδα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές για να διαχειριστεί αυτά τα παιχνίδια. Απλά εγκλωβιστήκαμε σ` ένα τρόπο παιχνιδιού που επέβαλε το Καλαμπάκι. Στο β` μέρος μας βοηθήσανε πολύ οι αλλαγές και βελτιώθηκε πολύ η εικόνα μας. Δεχθήκαμε με μια ευκαιρία… δυο γκολ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Παρόλα αυτά η ομάδα είχε καλό πρόσωπο. Δεν ήθελε η μπάλα, είχαμε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη.
Ερώτηση: Στενάχωρο αποτέλεσμα;
Απάντηση:  Είναι στενάχωρο. Πρέπει όμως να μάθουμε από τα λάθη μας και να μπορούμε να παίζουμε όπως πρέπει με ομάδες που θα μας παίζουν κλειστά.
Πρέπει να βρούμε περισσότερους χώρους. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε 100% λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Είναι λογικά κάποια πράγματα να μην βγαίνουνε. Θέλει χρόνο και υπομονή.
Ερώτηση: Μονόδρομος η νίκη με την Αλεξανδρούπολη την Κυριακή;
Απάντηση: Είναι μονόδρομος και έχουμε κάποια προβλήματα. Ο Μπέλιτς και ο Τσαμπέγια δεν θα παίξουν. Θα είμαστε χωρίς επιθετικούς.  Για μένα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είναι μονόδρομος.

 

Διαβάστε επίσης